2777
2789
عنوان

کیا تنبلی تخمدان دارن بیان یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 40 پست
پاهام درد میگیرن اما وقتایی که زیاد راه برم یا بخوابم با آب سرد پتو روفرشی اینا بشورم

حتما برو دکتر بخدا علاعم کیسته

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه علائمی داشتی عزیز

عزیزم من ی لکه بینی قبل پریود داشتم.یعنی یک هفته قبلش لک میدیدم تا پریود شم‌ و بگم کلی ورم کرده بودم‌رفتم سونو دادم برای قرص نوشت ولیی خیلی اذیت شدم.پریوداای دردناک.لخته های زیاد .جوری درد داشتم کدمیرفتم زیر سرم.

با ورزش و پیاده روی لاغر شذم دارو رو هم قطع کردم

واااااااای

نگران نشو با دارو رفع میشه 

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.
دیگه چه علائمی داشتی عزیز

کلا بدون دارو پریود نمیشم اضافه وزن دارم موی زائد دارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

دوستانی که میخوایید یک‌روش تضمینی برای رفع تنبلی تخمدان و دفع کیست هاتون میخوایید بگید شمارش رو بدم ...

ممکنه شماره شو به منم بدی ؟ 

عزیزم من ی لکه بینی قبل پریود داشتم.یعنی یک هفته قبلش لک میدیدم تا پریود شم‌ و بگم کلی ورم کرده بودم ...

من لکه بینی ندارم کلا

درد پریودم زیاد میشه ورم نکردم وزنم بالا رفته چون همش پرخوری میکنم

نمیدونم چیکار کنم

میخوام پیاده رویکنم اما وقتی زیاد راه میرم پاهام درد میگیرن 

من لکه بینی ندارم کلادرد پریودم زیاد میشه ورم نکردم وزنم بالا رفته چون همش پرخوری میکنمنمیدونم چیکار ...

وای ببین من حوری ورم کرده بودم که انگشترام تو دستم نمیرفت.اگر بدونی چند تا مانتو و پالتو دادم بیرون چون تنگ شده بود.شش ماه بعدش لاغر شدم و غصه لباسامو خوردم🤣