2777
2789
عنوان

چنین دختری رو برای برادرتون یا پسرتون انتخاب می کردین یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب سمعک میذارن اونا هم سمعکم مثل عینکه دیگه شما با آدم عینکی عروسی نمیکنین؟

ببینید کسی که عینک میزنه نهایت شماره چشمش سه هست و قابل قبوله ولی آیا دختر یا پسری که عینک ته استکانی بزنه رو برای پسرم انتخاب میکنم ؟ خیر 

حالا کار ندارم که من تصمیم گیرنده هستم یا نه ولی در کل خوشم نمیاد .

حالا کسی که سمعک میزنه قطعا شنوایش خیلی ضعیفه بعد آدمی که نمی شنوه  یا کم شنوا هست ارتباط برقرار کردن با اطرافیان براش سخت میشه چون مردم نمی تونن با زبان اشاره باهاش ارتباط بگیرن.

حالا فرض کن  با سمعک میشنوه ولی خب چون احتمال میدم کم کم بدتر بشه و سمعک هم جوابگو نباشه  ( مثل پدرشوهرم)  بخاطر این احتمال پسندش نمیکردم برای برادر یا پسرم .  حالا خودش می خواد بگیره اون دیگه به من ربط نداره

این نیز بگذرد .....
تو اطرافیان نهاما اگه مورد علاقه شون باشه، مهم نیست براممهم شعور و شخصیت و خانوادشن، بقیه ش به برادر ...

بله ولی در نهایت خانواده هم روی تصمیم گیری نهایی تاثیر میذاره

برام مهم نیست هرخری و دلش میخواد انتخاب کنه همین تحفه روهم خودش انتخاب کرد بمن چه اخه

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
ببینید کسی که عینک میزنه نهایت شماره چشمش سه هست و قابل قبوله ولی آیا دختر یا پسری که عینک ته استکان ...

همیشه که زبان اشاره نیست. گاهی فقط یه کم سطح شنوایی میاد پایین. پدر شوهر شما احتمالا پیرگوشی دارن که بحثش با کم شنوایی مادرزادی یا به دلایل دیگه مثل بیماری، شوک و ... متفاوته.
باز هم نظر شما محترمه

ببینید کسی که عینک میزنه نهایت شماره چشمش سه هست و قابل قبوله ولی آیا دختر یا پسری که عینک ته استکان ...

اوه😂😂😂

من شماره چشمم ده هست خب ‌پس خداروشکر خونواده همسرم اینقد درکشون بالا بود اصلا براشون مهم نبوده شماره چشم چنده 

عینکیارو دور ننداز مااونقدام بدرد نخور نیستیم😂😂😂😂😂🦦🦦

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻