2777
2789
عنوان

فهمیدم کارما واقعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 32 پست

یاد اهنگ من بیخیالت شدم بزار کارما بزنه افتادم😂

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

والا بنده هر روز دارم کارما پاس میکنمیعنی کافیه یکیو قضاوت کنم سریع سرم میادبدی کارما اینه ک اکثر او ...

وای دقیقا من خیلیا رو دیدم ایشالله سر دشمنمون هم نیاد ولی ادمایی که در حق کسی بدی کردن بچشون مشکل مادرزادی پیدا میکنن یا بعد یمدت یه اتفاقی براشون میفته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس چرا کسی که۱۰سال زندگی مارو خراب کرده،هیچیش نشده ولی ماهنوز داریم چوبشومیخوریم

دیرو و زود داره ولی قطعا نتیجه ش رو میبینه هرچقد بیشتر طول بکشه ضربه محکم تری در انتظارشه

دختر دایی مامانم خیلی سال پیش عاشق هم دانشگاهیش میشه و چند سال باهم بودن ، یهو پسره بدون هیچ توضیحی میره با یکی دیگه ازدواج می‌کنه ،تو پرانتز بگم که خونواده ها در جریان بودن و خواستگاری هم انجام شده بود ،،، بعد از هشت یا نه سال دختره تو محل کارش میره تو اتاق رییسش که پسری که دوسش داشته رو میبینه و هردو خشکشون زد ،دیکه دختره ازدواج کرده بود و دو تا بچه داشت ،وشوهرش فوق العاده پولداره اما شوهرش و دوست نداشت ،،، خلاصه پسره میدووعه دنبال دختر و باهم حرف میزنن و کاشف به عمل میاد که پسر عموی دختره به این پسره کلی بد گویی کرده راجب خونواده دختره و خونواده پسر منصرف شدن ،میگهدرفتم خونه به شوهرم گفتم یه بلیط واسه مشهد واسم بگیر میاره اونجا و حسابی پسر عمویش و نفرین می‌کنه و تو راه برگشت که بوده بهش خبر میرسه که پسر عمویش تصادف کرده مرده ،الانم چند ساله به خواب همه میاد که برید از مریم واسم حلالیت بگیرین

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

ینفراومدگفت طرف می‌گفته زنم روگول میزدم باخرابامیریختم روهم توهرشهری پولی بازنامیرفتم تا اینکه یروزخوابیدم انگارصدسال خوابم برده بودوخدامیخواست روسیاهم کنه شوهرزنه میادوایناروباهم میبینه می‌گفت انقدرفرارکرده بودم با لباس زیر که همه فکرمیکردن دیوانه ام تموم پولام مونده بودتوجیبام لخت گوشه صندوق صدقه نشسته بودم ازسرمامیلرزیدم که دیدم یه خانم اهل حال اومدردبشه وگفتم کمکم کن اونم قبول کردوقرارشدساعت دستموکه قیمتی بوددرعوضش بهش بدم اونشب باهاش بوده که زنه صبح دراتاقوقفل می‌کنه زنگ میزنم ب پلیس و میگه ساعت برادرم که چندسال قبل مرده با امضای هک شده تودست این مرده .خلاصه دستگیر میشه این ساعتم ازیه زنده گرفته بوده و وقتی شکایت میشه شوهرتون زنم میادشکایتاش بیشتر میشه خلاصه اعدام شدتوملع عام ب جرم فسادوقتل نکرده روزاخربه مادرش گفته ب زنم بگوخدای توزدتوکمرم حلالم کن...

من اعتقادشدیددارم طرف بهم گفت مریض و مادرت بایدخجالت بکشه تومریضی وزودحامله شدی حتماقبلاکاری کردی وز ...

دقیقا هم تو همون موردی که قضاوت کرده چوب خدا رو خورده 

من که دیگه طاقتم طاق شده،همین الانم بخاطرش تو بد مخمصه ای گیریم و دلم خونه

اگه دائما رو زندگیتون تاثیر میذاره که باید از زندگیتون بیرونش کنید به هر راهی که میشه نمیدونم چه نسبتی باهاش دارید ولی حتی اگه شوهر هم هست باید جدا بشه ادم 

نه غریبه س و تو زندگیمون نیست،ولی اثارکاری که کرده توزندگیمونه

اگه نمیتونید گوشمالیش بدید و اگه مسئله مالی و جانیه ثابت کنید و خسارت بگیرید پس بسپاریدش به خدا 

خدا صدای دلای شکسته رو میشنوه دعاهاشونو میشنوه