2777
2789
عنوان

غداهای چندش کثیف مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1760 بازدید | 87 پست
سلام عزیزم🌺این ترکیب های جدید که برا هر چیزی میسازن(x+علی)به نظرم خیلی هاشون مناسب نیستنچون به هر ج ...

دوست عزیز به نطرم همه چیو مذهبی سیاسی نکنید بهتره

بزلرید مردم‌حداقل با این شوخیا خوشحال باشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که باورم نمیشهطرف خودشم میخوره دیگه غذا کثیف نمیشه که.خکب ممونه‌مو در بیاد تو همه خانواده ها رخ د ...

شاید سنش بالاست. 

بعد چشم هاش ضعیفه 

منم یه جا غذا خوردم تو پلو  شپشک بود. 

بیچاره نامزدت که یک عمره داره اینا رو می‌خورهولی جنبه خوبش اینه هرچی برای شوهرت بپزی ایراد نمی‌گیره ...

ن ابنحوری نیست خونه ننش چیزی نمیگ جایی غدای ب

د بخوره میگ مثلا من تخم مرغ عسلی دوست ندارم تخم مرغ هم میزنم تو ی جمع خانواده خودش برگشک گعت

دوست عزیز به نطرم همه چیو مذهبی سیاسی نکنید بهترهبزلرید مردم‌حداقل با این شوخیا خوشحال باشن

عزیزم برخلاف نظر شما این حرف من هیچ جبهه گیری سیاسی نداره و برگرفته از حب قلبیه، الان یه کفش سر خیابونه من برم اون کفش و پرت کنم آیا شما ناراحت میشین؟خیر

اما اگه اون کفش برای مادر شما خواهر شما یا یکی از عزیزان شما باشد و من برم اونو پرت کنم مسلماً شما ناراحت خواهید شد این به این دلیل نیست که ارزش مادی اون کفش بالا رفته به این معنیه که شما به واسطه اینکه اون کفش الان جزو متعلقات مادرتونه که دوستش دارید براتون عزیزه بنابراین تحمل دیدن این کار من رو ندارین حتی اگر شوخی باشه 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
دوست عزیز به نطرم همه چیو مذهبی سیاسی نکنید بهترهبزلرید مردم‌حداقل با این شوخیا خوشحال باشن

چه ربطی داره بالاخره درست اینه که این ترکیبو بکارنبرید  حالا هیچ چیز دیگه ای نیس که بخندید باهاش؟

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

عزیزم برخلاف نظر شما این حرف من هیچ جبهه گیری سیاسی نداره و برگرفته از حب قلبیه، الان یه کفش سر خیاب ...

ربطی نداشت ولی خوب

گفتم سیاسی و مذهبی 

مردمم قصد توهین ندارم یک شوخیه چند مدت دیگه تموم میشه

شما فکر کنم بیماری گوارشی هم داری وگرنه این حد حال بهم خوردگی طبیعی نیست نهایت این دفعه غذاشو نخوردیگه .

حالا پیش اومده پیرزن بیچاره زحمت کشیده غذا درست کرده لازم نیست جار بزنی آبروشون ببری

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست