2777
2789
من دوسدارم کوچولو بشه من صورتم گرده بینی کوچولو خیلی بهم میاد الان عکس میزارم ببین چقد بینی کوچیک به ...

اینستا حتما نصب کن و برو نمونه کارت رو ببین دوباره حضوری هم برو مطبشون

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این عکسمو با برنامه بینیم دستکاری کردم درسته پهن شده ولی نوکش که رفته بالا ببین چه بهتر شده

اره بینی کوچولو خیلی بهت میاد 

میتونی نیمه فانتزی روبه طبیعی بکنی 

اینستا حتما نصب کن و برو نمونه کارت رو ببین دوباره حضوری هم برو مطبشون

اره بخوام عمل کنم بعد از پیدا کردن یه دکتر خوب حضوری هم میرم ببینم راضی هستن بیمارانش

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
اره بخوام عمل کنم بعد از پیدا کردن یه دکتر خوب حضوری هم میرم ببینم راضی هستن بیمارانش

دکتر امید ثابت مهرم خیلی خوبه کاراش🥲

اره بینی کوچولو خیلی بهت میاد میتونی نیمه فانتزی روبه طبیعی بکنی

دکترش پیدا بشه هزینشو جور میکنم فقط میترسم نمیدونی که چقدر وحشت دارم میگم گند نزنن ازهمینی هم هستم بازشم خیلی ادم ترسویی ام

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
هزینشون خیلی بالاست ولی به نظرم ارزشش داره

از100بیشترن؟

اره بنظرم اگه خوب بشه ارزش داره بلاخره زیبایی ادمه جاییه که همه میبینن

چقدر زیادن ادم میمونه کدوم انتخاب کنه

باید ببینی کدوم به سلیقه نزدیک تر هستن 

میگم که حتما اینستا نصب کن برو برگرد تو پیجا 

نه دیگه زیر ۱۰۰هستن

دماوندی کرمان 50میگیره کارش هم خوبه ولی میتونم 30,20بزارم روی 50تومن تهران عمل کنم پیش دکتری که واقعا خوب باشه بخدا خیلی خیلی میترسم خداخودش رحم کنه

باید ببینی کدوم به سلیقه نزدیک تر هستن میگم که حتما اینستا نصب کن برو برگرد تو پیجا

هرچی بیشتر بگردی و بدونی گیج ترمیشی