2777
2789
عنوان

گزارش کار روز چهارشنبه😍🦋( پارت پنجم)

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 166 پست
من خیلی سست شدم یکم منو سر عقل بیارید

ببین خیلیا الان دست از تلاش کشیدن الان اونی که یکم تلاش کنه زودی میبره 

واسه کنکور امید نداری نهایی ها رو خوب بخونی بردی یه کوچولو هم تست کار کنی دانشگاه مورد علاقت قبول میشی 

الان خیلی ها نشستن دارن نگاه میکنن 

تو رشته انسانی رقابت سخت و سنگین نیست زیاد یعنی خیلیا به هوای اینکه انسانی راحته نشستن دادن نگاه میکنن و در آخر باخت میدن 

شروع کن 

لازم نیست مشاور داشته باشی 

خودت برنامه بریز و بخون 

واسه آینده ات فکری بکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین خیلیا الان دست از تلاش کشیدن الان اونی که یکم تلاش کنه زودی میبره واسه کنکور امید نداری نهایی ه ...

مشاورم میگه باید ازمون بدی واسه ازموت میرفتم پیشش و اینکه میگه کنکوز هم باید درصدت خوب باشه ولی معلم هام میگن نهایی مهمه واقعا موندم چطور برسونم

هر چی بهم میگن انگار گوشم بدهکار نیس اگه اشکال نداره میتونم نمرات پارسال نهاییتو بدونم؟

نه عزیزم راحت باش😊

علوم فنون ۱۹/۲۵ یا ۱۹/۷۵

فارسی  ۱۷/۲۵

عربی ۱۸/۵

جغزافیا  ۱۸

روانشناسی ۱۸

جامعه شناسی ۱۸

تاریخ ۱۹/۵

ریاضی ۱۹/۵

محیط ۱۷

زبان ۱۴/۵😄😅

من هر چقدر میخونم بازم نمرم کمهاون دوستم ک اومد ریاضیو از دوازده شب تا سه صبح خوند شد 17من که دو روز ...

شاید الان نتونم مثل یه مشاور تخصصی صحبت کنم

ولی مثل یه دوست بهت میگم

اصلا سخت نگیر..اگر ضعیفی براش فیلم ببین بعد همون لحظه که یه سئوال رو حل کرد خودت سعی کن بدون اینکه جواب و ببینی برا خودت بگی که جوابش چی میشه

من خودمم همیشه مشکل داشتم و دارم همچنان با ریاضی

ولی واقعا به خودت سخت نگیر ببین مشکل اساسیت چیه توی ریاضی خوندن سعی کن برطرفش کنی

از خودت توقع زیادیم نداشته باش

مشاورم میگه باید ازمون بدی واسه ازموت میرفتم پیشش و اینکه میگه کنکوز هم باید درصدت خوب باشه ولی معلم ...

مشاور بیاد بهت بگه نهایی ها مهمه برو واسه نهایی ها بخون خودش میتونه پول دربیاره؟؟؟؟؟؟؟

مشاورم میگه باید ازمون بدی واسه ازموت میرفتم پیشش و اینکه میگه کنکوز هم باید درصدت خوب باشه ولی معلم ...

به خرف معلمات اعتماد کن معملا راست میگن نهایی مهمه مشاورا به فکر خودشونن مشاور بیاد بگه مهایی مهمه دیگه کسی مشاوره نمیگیره گلم

خیلیا باختن خودشونو مشستن امید ندارن اونایی برنده میشن که در عین سردرگمی بازم شروع کنن

شاید الان نتونم مثل یه مشاور تخصصی صحبت کنمولی مثل یه دوست بهت میگماصلا سخت نگیر..اگر ضعیفی براش فیل ...

امتحان قبلی فیزیک شدم 14/5،تازه اون فصل راحت بود

الان که رسیدیم فصل دو ی ابهتی داره که نگم

احتمالا اینو هم بیوفتم🥲😐ولی نمیخام اینطوری بشه واقعا

نمیدونم از کجا شروع کنم نمره قابل قبولی بگیرم

میخام کلا مثال و تمرین کتاب رو بخونم

فرمول بیست دارم ولی سوالاش گیجم میکنه

سعدی کجایی که ببینی*بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند*
مشاور بیاد بهت بگه نهایی ها مهمه برو واسه نهایی ها بخون خودش میتونه پول دربیاره؟؟؟؟؟؟؟

منم واسه همین دل کندم ازش ولی گیج شدن چون کارنامه کنکور دانش اموزاشو نشون داد همشون جای خوب قبول شدن

نمیگم کنکور مهم نیست ولی نهایی ها مهمن 

۶۰ درصد نهایی کمه؟

دبیرمون گفت شما نمراتتون بالای ۱۹ باشه تو کنکور لنگ بزنید بازم می‌برید 

آزمون نمیگم بزن ،بزن ولی تمرکزت روی نهایی باشه بیشتر مواقعی که وقتای آزاد داری تست بزن

من خودم تا سه شنبه وقت تست زنی ندارم سه شنبه میام کلا خسته ام چهارشنبه کلا میذارم واسه دروس شنبه بعد هم اولویتم با درسای دوازدهمه بعد دیدم رسیدم واسه فنون و عربی و فلسفه تست میزنم اولویتم با اینا هست

چون بازم اکثر بچه های انسانی تو این سه درس میلنگن