2777
2789
عنوان

نهمیا و دهمیای سایت بیاین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 141 پست
یکیم تو مدرسه ما فیزیک شیمی زیست رو جدا کردن معلم جداگانه میاد از هفتم

ولی بقران تا نهم چرتوپرته چرتوپرته چرتوپرته ارررزش ندارههه😭😂

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فصل ۲ ک خوبه فصل ۴ دهمو من دوس نداشتم

همه میگن🤡چه مبحثیه؟ 

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
دما😑

گرمای چیز؟ کرماییییی چی بود یادم نیست

گرمای چیز؟ کرماییییی چی بود یادم نیست

گ

یه روش برای بهترکردن این درس؟ مثلا مبحث فشار من تمام مشکلم تو فهم مسئله س🗿

من خودم روشم برای فیزیک و ریاضی اینجوری بود 

اول که سرکلاس مبحث رو کامل یاد میگرفتم 

بعد همون روزی که معلم تدریس کرد کتاب + جزوه معلم رو میخوندم

بعد هم ۸۰ درصد تایمم رو برای تست زدن اختصاص میدادم 

زمان ما نشرالگو جزو خفن های فیزیک بود که هنوزم خفن هست 

خودم با این روش ها تونستم فیزیک و ریاضی رو توی کنکور بالای ۸۵ درصد بزنم 

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی بی دلیل قبول نمیکنم پیشاپیش عذر میخوام🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪
منم دهم تجربی😂

شیطون مطمئنی؟ 😂من میشناسمتا

دهم نیستم ولی دیدم دارین از نمراتتون میگید منم می‌خوام از هنرنمایی خودم بگم که هندسه رو ۱۶ شدم یه هف ...

عالیهههه😂

ویدیو اموزشی ببین

تایم ندارم

من خودم روشم برای فیزیک و ریاضی اینجوری بود اول که سرکلاس مبحث رو کامل یاد میگرفتم بعد همون روزی که ...

رتبه ت چندشد؟ 

چرا داره اینا همش هرکدوم گسترده بخونی دهم یازدهم دوازدهم راحتی بلدی همشواگه جدی کار کنی

اگه دبیرستان کاربشه بحث جداست

من منظورم هفتم تا نهمه ک نمراتش پشیزی ارزش غصه خوردن نداره

نمرات ماهانم همه ۲۰ بعد انسان و محیط ۱۷.۵ شدم

منم درسای تخصصی ( حالا به غیر از هندسه که این ماه گند زدم ) همه بالا نوزده اونوقت درسایی که به نظرم بی اهمیت میاد رو پایین میشم 😑

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی