2777
2789
عنوان

نهمیا و دهمیای سایت بیاین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 141 پست
کسی اینجا دهم تیزهوشان هس؟

دهم نمونه دولتیم کاری ازمون ساخته س بگو😂

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه میخاید بیاید تجربی از تابستون شروع کنید تخصصی هاتون رو بخونین کاملوگرنه مث من مستمر رو میوفتین😃 ...

فیزیک میفهمی چیزی؟ 😂

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
اگه میخاید بیاید تجربی از تابستون شروع کنید تخصصی هاتون رو بخونین کاملوگرنه مث من مستمر رو میوفتین😃 ...

حققققق خط اول

گمشو بابا میتونی حقوق بخونی بیا ببین فیزیک و شیمی وقتی شیاف شد میفهمی یعنی چی😭😭😭😂🔪😂😂

تو بیا تاریخ و فنون رو بخون پدرت در میاد از منطق هیچی نمیفهمی از همون روز یه اسمایی میبینم نمیتونم تلفظ کنم کاش میومدم تجربی بهترین رشته هست خاک تو سرم 

شنبه امتحان فصل دو دارم از استرس دارم تلف میشمیکشنبه شیمی فصل یکدوشنبه دینی و....

ما امروز فیزیک میانارم دادیم

حاجی این سسشعرا چیه🗿🔪🔪🔪

یه نصیحت که مطمئنم گوش نمی کنین اینه از الان ریاضی رو مبحثی بخونین

مثلا بیاین فیلمای ریاضی کرمی که برای کنکور دوازدهم داره درس میده رو از اول نگاه کنین اینجوری وقتی دوازدهم برسین ریاضی کل سه پایه رو کامل یاد گرفتین

یکی از دوستام همینکار رو کرد رتبش ۴۰۰شد

من خودم نمی دونستم اصلا ریاضی مبحثیه که اینجوری بخونمش🥲😂

ریاضی دهم رو جدا می خوندم یازدهم رو جدا و دوازدهم رو هم جدا🥲😂

تو بیا تاریخ و فنون رو بخون پدرت در میاد از منطق هیچی نمیفهمی از همون روز یه اسمایی میبینم نمیتونم ت ...

من با معدلم 20 اومدم کارنامه ماهانه شدم 17😃😐

تجربیم

سعدی کجایی که ببینی*بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند*
دهم انسانیمراهنمایی عشق بود عشق

عششششششششق بود واقعا

حاضرم برگردم ده بار امتحانای خرداد نهممو بدم

من واسه 0/25 گریه میکردم

الان فیزیکو 15هم میگیرم کلاهمو میندازم هوااا😂😭