2777
2789
عنوان

همه دهه هشتادیا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 53 پست

نهمم

مستمر، چون میدونم آزمون مستمر رو ازمون نمیگیرن میانگین سه ماهو میزارن و منم خراب کردم🤦‍♀️🥲

🦋او خداوند ناممکن هاست در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی؟❤                                  منم اون دختر قوی ای که امروز طوری میخنده که انگار دیشب گریه نکرده(((:                                                   میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین، ممنونم🌹                                😎💜Army.                                    طرفدار دو اتیشه انیمه وان پیس😍✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نهمامتحانام و معدلم و نهاییتیزهوشانم

میدونم چقدر سخته استرسش

میخوای بری تجربی؟ 

ببین کامل درکت میکنم. من دهمم

ولی پارسال منم استرس داشتم

ولی بهت بگم خاله بازیه باورمیکنی؟ درساتو خووب بخون قول میدم هم نهاییت راحته برات در این صورت هم نمونه دولتی میاری

تیزهوشانم بستگی به خودت و هوشت داره

من نخونده اوردم

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
برای ارشد .رشتم ژنتیک

خبلیم عالی 

موفق باشید 

منم خیلی تو فکرشم 

مدرکم آزاد میشه ولی باید کار کنم برا تمکن مالی

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

میدونم چقدر سخته استرسشمیخوای بری تجربی؟ ببین کامل درکت میکنم. من دهممولی پارسال منم استرس داشتمولی ...

سخت که نیست 

اسونن باید بخونی

میرم تیزهوشان دیگ سه ساله تو تیزهوشانم ازمونش قبول شدم دیگ تا دوازدهم تو تیزهوشانم 

🖤🖇

نهای کنکور اکسم خاستگارسریشم اینده گوهم امتحان شنبع فشاره مدرسه نمونه دولتی و 18 سالگیفشار خانواده

همه رو بریز دور فقط بچسب به درس یه رشته ی خوب قبول شو بعد با یه انسان تحصیل کرده ازدواج کن 

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

خبلیم عالی موفق باشید منم خیلی تو فکرشم مدرکم آزاد میشه ولی باید کار کنم برا تمکن مالی

ممنونم.من دانشگاه آزادم مدرکم ازاد میشه لیسانس بگیرم طرح و ازادسازی نداره

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک زدم و توی عنوان به طور واضح یه قشر خاصی رو مخاطب قرار دادم، مثلا نوشتم دخترای مجرد بیاید، یا دانشجو ها بیاید، لطفا فقط همون عده بیان و توی تاپیکایی که بهتون مربوط نمیشه داخل نشید و کامنت متفرقه نذارید چون جوابی بهتون داده نمیشه و ارجاع داده میشین به این امضا. با رعایت این چیزی که گفتم چه توی تاپیکای من چه بقیه تاپیک ها با شعور تر و با شخصیت تر بنظر میاید (و بالعکس) 😊 و همچنین وقتی تاپیک میزنم یعنی یه سوالی دارم پس سوالمو با سوال جواب ندید و اگر فقط جوابمو میدونید کامنت بذارید!!!

متولد ۸۱مترم آخر ارشد روانشناسیدغدغه مم پایان نامه س فعلاکارشناسی ۶ ترمه تموم کردم نگید چه زود ارشد ...

من کارشناسی رو ۷ ترم خوندم فکر میکردم فقط خودم مثل جت میمونم

نگو بهتر از منم هست

نهمممستمر، چون میدونم آزمون مستمر رو ازمون نمیگیرن میانگین سه ماهو میزارن و منم خراب کردم🤦‍♀️🥲

نهما دهه ۸۰ ان؟