2777
2789

واقعا نمیفهمم خسته شدم از این زندگی

کنکور دارم

همه تو این سن و زمان حداقل یه اتاق دارن که برن توش درس بخونن من همونم ندارم با یه خانواده پر جمعیت و مادربزرگم دوتا بچه کوچیک باید درس بخونم اونم روزی ۱۱ ساعت حتی انباری هم خالی نمیکنن برم توش درس بخونم کتابخونه عمومی هم نزدیک نداریم یکی هست ۷یلی دوره تازه یه روز درمیون اونم ۸ صبح تا ۸ شب که نمیزارن برم چون میگن قبل تاریکی هوا باید خونه باشم اخه واقعا با این شرایط چجوری میشه درس خوند؟خودمو میکشم ۶ ساعت میخونم یا مهمون میاد یا صدام میکنن فلان کارو بکن خشنه شدم از این زندگی من نمیدونم چرا حداقل نباید شانس برای تلاش کردن داشته باشم از خودم که انقدر الکی رویا بافی میکنم متنفرم با این اهداف مزخرفی که تو سرم داشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باور کن منم با این شرایط بودم 

خیلی سال پیش که پیک جمعیت بود و رقابت کنکور وحشتناک 

اصلا منو خونه پیدا نمی‌کردی. 

طولانی تر مدرسه می‌موندم. گاهی این کتابخونه.  گاهی لون یکی. خوندم یه جوری و اینده‌ام سر همون کنکور عوض شد.

عزیزم حق داری. شکایتت به جاست. ولی تلاش کن. وگرنه همه می‌تونن یه بهانه تو ذهنشون بیارن. یکی می‌بینی مرفه هست ولی همون سال کسی فوت کرده. یکی خودش سردرد میگرنی داره‌. یکی اضطراب شدید داره. آدما اکثرا مشکلات خودشون رو دارند. تمرکز کن رو اونچه که داری. سلامتی.. هوش... استعداد... مادر مهربون. هر چی که داری و من خبر ندارم.

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند.