2777
2789
الانم از اینکه از دستش بدم ناراحت میشمولی نمیدونم چرا هنوز بعد ۲ ماه نمیدونم میخوامش یا نه

این اسمش دودلی هست. 

و قطعا با کس دیگه ای ازدواج کنی شاید از لحاظ مالی در رفاه نسبی باشه اما همیشه به یادایشون خواهی موند 

مرسی بعد ها درمورد مون چی حس می‌کنی ؟ازدواجم باهاش هست ؟ازدواجم چه موقع و با چه کسیه، چطور؟💖💖

ازدواج خوبی درپیش دارید. 

اگر با این اقا باشه که چه بهتر اگر نباشه هم نا ارامی خاصی در زندگیت احساس نمیکنم کلا یه خوشبختی و ارامی نسبی در پیش داری. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر شما هم ایشون رو دوست دارید بله. حسم میگه بعد ها از اینکه از دستش بدین ناراحت میشید.

بنظرت چیکار کنم؟

۲ ماهه هر روز حرف میزنیم و  ۲ بار هم بیرون رفتیم...

نمیدونم حسش بهم چیه و حتی نمیدونم حس خودم چیه...

ولی هر چی نیخواد صمیمی تر بشه من نمیذارم چون مطمین تیستم بخوامش ولی چون خیلی پسر خوبیه نمبتونم ردش کنم...

از همه لحاظ بهم مبخوره...

بنظرت حس پیدا میکنم؟

کات کنم که وابسته نشه؟

ازدواج خوبی درپیش دارید. اگر با این اقا باشه که چه بهتر اگر نباشه هم نا ارامی خاصی در زندگیت احساس ن ...

ازدواجم چطوریه؟

هنوز نفهمیدم با همین محسنه یا با کس دیگه؟؟

اصن چی میشه که کات میکنم؟

لطفا به منم بگو. من کی ازدواج میکنم؟ شغلش چیه؟ هرچی از خصوصیات ظاهری و اخلاقیش به ذهنت میرسه بگو.ویژ ...

حسم میگه شما ازدواج سنتی در پیش دارید. 

شوهر کارمند یا حقوق بگیر دولت نیست. 

ویژگی های اخلاقی شوهر شما که حسم میگه اینکه ولخرجه. مهربونه اما زود عصبی میشه یکم هم بچه ننست از مادر خواهرش حساب میبره ولی نه در حدی که اشیبی به زندگیتون وارد بشه. 

شما خانم خانه دار خیییلی خوبی میشید. از اینایی که با سلیقه هستند غذا خوب خونه مرتب. 

میدونم خیلی سوال کردم ولی خیلی سردر گمم اولین بارمه میخوام وارد رابطه بشم و میترسم

تجربه شخصی من میگم  ببین دلت چی میگه. 

اگر واقعا محسن رو دوست داری ازش خوشت میاد این موقعیت رو از دست نده چرا که اگر واقعا دوسش داشته باشی تا دنیا دنیا باشه ده تاهم بچه داشته باشی بهترین زندگی و رفاه رو هم داشته باشی بازم میگی کاش محسن بود. 

تجربه شخصی من میگم ببین دلت چی میگه. اگر واقعا محسن رو دوست داری ازش خوشت میاد این موقعیت رو از دست ...

نمیدونم دلم چی میگه

یکم اینکه تو قرار هول شده بود زد تو ذوقم حس میکنم خیلی قوی نییس

ینی حسم تغییر میکنه؟🥲