2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اسکرین شات چتامونو بزارم بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 167 پست
اگه بهت میسازن برو بگو عوضش کنه ولی قطعش نکن. تو این سن همینطوریش هم بخاطر بلوغ کلی بحران هست دیگه ب ...

نمی‌سازن بهم اشتهامو برد بالا خیلیی بعضی وقتا کلی غذا میخوردم ولی باز حالم بد میشد از گشنگی همش در حال خوردن بودم یه ده کیلویی اضاف کردم فکنم بدنم کلی لک زد الان ناراحتم بخاطر اسیبایی که بهم زده

الان فقط برا خواب ملاتونین میخورم فلوکستینم میخورم صبحا همین امروز شروع کردم خوردنشو امیدوارم تا ماه بعد اثر بزاره

☀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی‌سازن بهم اشتهامو برد بالا خیلیی بعضی وقتا کلی غذا میخوردم ولی باز حالم بد میشد از گشنگی همش در ح ...

از گوشی فاصله بگیر و سعی کن ذهنتو آزاد کنی چند ساعت یه بار تمرین کن به هیچی فکر نکنی ذهنت آروم باشه بخدا وابسته ی پسر بشی دیگه هزار برابر از اینی که هستی بدتر میشی. اولش دام پهن میکنن و مهربونن که جذبت کنن همین که خام شدی بدترین ضربه رو بهت میزنن 

از گوشی فاصله بگیر و سعی کن ذهنتو آزاد کنی چند ساعت یه بار تمرین کن به هیچی فکر نکنی ذهنت آروم باشه ...

تجربه اینایی که گفتی و داشتم ولی الان اینجوریم که واسم مهم نیست

میدونم چیکار باید بکنم

☀️
امیدوارم اینطور باشه که میگی. باز هم مراقب خودت باش

باشه ممنون

من سر اکسم یه چند جلسه تراپی رفتم اونجا خیلی چیزارو فهمیدم 

و اینکه مشاورمم میگفت تو این سن این چیزا عادیه فقط باید با اگاهی باشه

☀️
بیین عزیزم من اینجوری نیستم چون بدبختم باید دوستپسر داشته باشممامانم میگه کاری بهت ندارم چون نمیخوام ...

مامانت مشکلی ندارن یه پسره غریبه بغلت کنه ..شما لپو بکشی و با چند تا پسر غریبه سوار ماشین بشی ..تو کوچه خلوت قرار بزاری ..از اینا اطلاع داره بازم همراهت می‌کنه ..،🤔

مامانت مشکلی ندارن یه پسره غریبه بغلت کنه ..شما لپو بکشی و با چند تا پسر غریبه سوار ماشین بشی ..تو ک ...

عزیزم نمیدونم چندبار دیگه باید واستون توضیح بدم ولی

اول اینکه سگشو آورده بود برای همین کافه رامون نمیدادن

بعدشم که سوار ماشین شدم فقط بخاطر پسره بود که میشناختمش و بهش اعتماد داشتم 

یه ساله دوستیم طبیعتا زیاد بیرون رفتیم

بعد اینکه اخرشم سگشو داد دست دوستاش رفتیم کافه 

☀️
مامانت مشکلی ندارن یه پسره غریبه بغلت کنه ..شما لپو بکشی و با چند تا پسر غریبه سوار ماشین بشی ..تو ک ...

تو کوچه هم که رفتیم بخاطر این بود که دفعه قبل که رفتیم بیرون نزدیک بود بگیرنمون و اینکه خوشم نمیومد تو دید باشیم

☀️