2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اسکرین شات چتامونو بزارم بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 167 پست
فقط گفتم با دوستاش رفتیم بیرون بار ماشیندر حد بغل و بهش گفتم مامانم چیز خاصی نگفت فقط نصیحت کرد

خوب اگر دفعه بعد ببینیش دیگه بوس و بغل تعطیله ؟یعنی با حرف های مامانت دیگه حد و مرز قراره بزاری ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولین قرار؟ کوچه خلوت؟ عجیب بود یکمحس بدی گرفتم

نمیدونم بهت گفتم یا نه ولی سگشو اورده بود کافه رامون نمی‌دادن برا همین رفتیم تو کوچه 

بعد اینکه همشم می‌گفت بیا یه دفعه دیگه قرار بزاریم یجای درست حسابی

اخرشم سگشو داد دست دوستاش بعد رفتیم کافه 

☀️
من همین الانم تو این سن همینجوریم امیدی به ایندم ندارم چبدونم بابا همه این چیزاییم که گفتی و کشیدم

حتما تراپی رو ادامه بده. با اون پسره هم نرو بیرون اولش خوب و مهربونن همین که وابسته شدی از شمر بدترن هدفشون هم فقط برطرف کردن نیاز خودشونه بهش نرسن ولت میکنن میرن با یکی دیگه

حتما تراپی رو ادامه بده. با اون پسره هم نرو بیرون اولش خوب و مهربونن همین که وابسته شدی از شمر بدترن ...

مشاور میرفتم آلان چند وقته نرفتم شاید اون ماه برم

ولی فرستادم پیش روانپزشک قرص نوشتن برام قرصارو خوردم خیلی بد بود خیلی عوارض داشت الان گذاشتم کنار

☀️
مشاور میرفتم آلان چند وقته نرفتم شاید اون ماه برمولی فرستادم پیش روانپزشک قرص نوشتن برام قرصارو خورد ...

اگه بهت میسازن برو بگو عوضش کنه ولی قطعش نکن. تو این سن همینطوریش هم بخاطر بلوغ کلی بحران هست دیگه با گذشته ای که تو گفتی واویلا 

یعنی عاشق این اخلاقشم. بعد بین دوستاش نمیدونی چطور دم از مردونگی میزنه😂😂

دیگه اقتضای سنشون همینه ..خواهرزاده منم همینه ..میشینه برا من انیمه تعریف می‌کنه یا میگه بیا باهام بازی کن ..بعد جلو دوستاش کلا فرق داره ..😂😂

ببین من اینجا اومدم اینو پرسیدم که نظر بدن نه اینکه نصحیت کنن خودمم میدونم کارم اشتباهه ولی خب

نظرم اینه که این رابطه عاقبت خوبی نداره همون اول هم گفتم ..بازم اگر من نصیحتی کردم ناراحت شدی ببخش گل ...خوشبخت ترین باشی 🌹