2777
2789

ظهر داشتم به این فکر میکردم خودکشی کنم همه چیز رو رها کنم بچه هام رو همه چیز رو حتی داشتم از خودم فیلم می گرفتم که به بچه هام  چی بگم براشون لالایی خوندم که هروقت دلتنگم شدن گوش کنن حتی برای تک تک اتفاقات آینده از پری شدن و عاشق شدن و همه چیز براشون گفتم و آخرش معذرت خواستم که نمی تونم بیشتر از این باشم ....وای نتونستم نتونستم چون یهو نگاه دخترم آمد جلو چشم الآنم حالم بده که چرا نمی تونم برم چرا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما که همه کار کردی و برای بچه ها فیلم گرفتی فقط خواهرانه ازت میخوام از توی گوگل زندگی پس از زندگی چندین مورد خودکشی داره بشین دانلود کن ببین بعد اگه خواستی اینکارو کن

فکر میکنی بزرگ شن بفهمن خودکشی کردی نموندی پیششون براشون مهمه چه فیلمی گرفتی؟ یا فقط نفرینت میکنن

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻