2777
2789
عنوان

تصور اینکه چهار سال باید خابگاه باشم عذابم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه پارتی داشته باشیم میشه دنبال پارتیم من

اره فقط پارتی میشه و سهمیه جانبازی 

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

من خودم تو خونه ای زندگی کردم ک دائم تو جنگ و دعوا بودیم دائم تو جنگ اعصاب ولی باز ترجیحش میدم ب خاب ...

:)))چی بگم والا خدابهترینارو برات بسازه❤️

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹
مرسی زیادم عالی نیست اره عزیزم بپرس

قربونتت

روزی چند ساعت میخوندین؟

ریاضی رو چطور میخوندین و تست میزدین

سطحتون در چه حد بود؟

ببخشید این همه پرسیدم🥲یکم اشفتم این روزا همش حس میکنم الکی میخونم

هرکاری میکنم ساعت مطالعم بالا نمیره

تا الان همش درحد 4-5ساعت میخوندم

بنظرت اگه از الان درست بخونم میتونم پرستاری بیارم؟

قربونتتروزی چند ساعت میخوندین؟ریاضی رو چطور میخوندین و تست میزدینسطحتون در چه حد بود؟ببخشید این همه ...

من واقعا درس میخوندم اما از شرایط خانوادگی اصلا اوضا مناسبی نداشتم ذهنم درگیر بود مفید مطالعه نمیکردم و خیلی نوسانی بود ساعت مطالعم ولی حدودا ۹ ۱۰ ساعت میخوندم

ریاضیم داغون بود و واقعا با ریاضی داغون رفتم سر جلسه اما فیلم ملاکپور و میدیدم و تست میزدم

من واقعا درس میخوندم اما از شرایط خانوادگی اصلا اوضا مناسبی نداشتم ذهنم درگیر بود مفید مطالعه نمیکرد ...

اها بسلامتی

من حس میکنم نتونم اصلا فیزیک و ریاضی تست بزنم

بنظرت از هرکدوم چندتا بزنم اوکیه؟

قربونتتروزی چند ساعت میخوندین؟ریاضی رو چطور میخوندین و تست میزدینسطحتون در چه حد بود؟ببخشید این همه ...

اگه از الان واقعا خوب بخونی به پزشکیم میتونی فکر کنی خواهشا ناامید نشو 

و پیوسته درس بخون اصلا نوسانی نخون چون بد زمینت میزنه 

در کنار درس به خودت این حقو بده که تفریحم داشته باشی ای باعث میشه مطالعه مفید داشته باشی