2777
2789
عنوان

میشه خدا همه کسمون شه🥲

57 بازدید | 9 پست

میشه خدا برامون خانواده بشه؟🥲🥲🥲

ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین                                          بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار‌ماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش هم‌گرونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم💚

🥲🥲بدتر اشکم اومد

ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین                                          بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار‌ماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش هم‌گرونه

خدا همه کسمونه اما چون کامل درک نمی کنیم و متوجهش نمی شیم اذیت می شیم.  با قلبمون باید حسش کنیم

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆

خدا که بالاتر وبهتر از اونه

ولی امام زمان از وقتی پدرمو از دست دادم صد برابر پدرم برام پدری کرد کمکم کرد 

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

خدا همه کسمونه اما چون کامل درک نمی کنیم و متوجهش نمی شیم اذیت می شیم. با قلبمون باید حسش کنیم

🥲🥲شایدم اونم منو نمیخاد

خدا که بالاتر وبهتر از اونهولی امام زمان از وقتی پدرمو از دست دادم صد برابر پدرم برام پدری کرد کمکم ...

شکر شکرررر

منم میخام پناه ببرم ب حضرت فاطمه و امام حسین شاید کمکم کنن🥲🥲

🥲🥲شایدم اونم منو نمیخاد

چطور ی مادر همه ی بچه هاشو می خواد حتی اگه یکیش قاتل باشه

خدا که مهربون تره! 

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆

سلام خوبی ...خوشبختم بلاخره نمردیمنو کورد پیدا شدد...داخل عو تامیکه ج نیام زانم عو تامیکه شر ها شونه دی حوصله تعلیقی نیرم و خدا

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...