2777
2789
عنوان

کتک زدن و قهر کردن مرد

179 بازدید | 21 پست

تروخدا منو یه راهنمایی درست کنید من ده ساله ازدواج کردم یه بچه هفت ساله دارم از اول شوهر بداخلاق و تند خو و بی ادب بود خانوادشم  خیلی بی ادب و دعوایی آن خیلی شر هستن تو محله همه ازشون میترسن دوساله دختر من یه بیماری داره خدا شاهد ه واسه اینکه هزینه دکتر ش کم بشه من فقط. میبرم بیمارستان مطب نمیبرم هفته پیش واسه دختر م یه آزمایش خیلی تخصصی نوشتن. شوهرمم شغل درست و حسابی ندارد هرروز می‌ره سر یه شغل و ول می‌کنه گفت من پول ندارم حق نداری ببریش آزمایشگاه سر اون دعوا کردیم  من همیشه تو دعوا کوتاه میام برگشت  به من گفت یه کاری نکن پاتو بشکونم ندارم ببریش دکتر من خیلی سر این حرفش عصبی شدم دعوامون شدت گرفت خیلی منو کتک زد منم فرداش رفتم از همسایه پول قرض کردم دخترمو بردم آزمایش الان یه هفته بامن حرف نمیزنه از من طلب کارم هست چرا من گفتم آزمایشگاه نبر تو حق نداشتی ببری هیچ کسم ندارم پشتم باشه من یتیمم از دستش خسته شدم یکی بگه من چیکار کنم  هیچ کس و هیچ جارو ندارم

چی بگم باید با مشاور صحبت کنی عزیزم

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اول اینطوری بود؟

از اول بداخلاق بود من سر همه چی کوتاه میمودم بخدا ن تاالان لباس درست و حسابی خرید م ن یه بار آرایشگاه رفتم ن واسه خودم خرج کردم از وقتی دخترم مریضه اصلأ درک نمیکنه برای سلامتی بچش باید تلاش کنه بخدا دیگه زندگیم مهم نیست فقط درد دخترم پیرم کرده 

بمیرم برات خودت نمیتونی یخ کار خونگی انجام بدی؟ پاک کردن سبزی یا درست کردن ترشی یا کیک خونگی؟

خانوادشم مثل سگ بالا سرم هستن تو یه ساختمونیم

اینقدر بد دل هستن نمیزارن که زن کارکنه

برو مهریت بذار اجرا ازش هم شکایت کن بگو‌بچه مریض دارم خرجش نمی‌ده میگه مهم نیست جای کتک ها باید می‌رفتی پزشک قانونی نشون میدادی طلاقت می‌گرفتی این پدر اصلا صلاحیت پدری نداره خاک تو سر گاوش کنند 

نسل این بی شرف ها منقرض هم نمیشه 

هر چی بی پدره میفته گیر آدم بدبخت 

برو بعد یکاری دست و پا کن برای خودت 

عزیز دلم خدا بچتو انشالله هرچی سریع تر خوب کنه.الهی آمین

فقط میگم خدا چرا بچمو مریض کردی من به منت این حروم لقمه بمونم

هیچ جوره نمیتونم از دستش خلاص شم فقط میگم خدایا شب بخوابم دیگه صب پانشم شاید یکم پشیمون بشه

فقط میگم خدا چرا بچمو مریض کردی من به منت این حروم لقمه بمونمهیچ جوره نمیتونم از دستش خلاص شم فقط می ...

هرکسی یه جور درگیره منم دوماهه زمینگیر شدم حوصله بچه هام ندارم.نمیدونم حکمت خدا چیه.خدا فقط سلامتی بده بقیش حل میشه.میشه بپرسم مریضیش چیه؟

منم با نظر ایشون موافقم

خیلی میترسم مهریه بزارم اجرا  پزشک قانونی برم منو میندازه بیرون باید برم تو خیابونا بمونم تروخدا یکم بامن حرف بزنید دارم دق میکنم حالم خیلی بده 

خیلی میترسم مهریه بزارم اجرا پزشک قانونی برم منو میندازه بیرون باید برم تو خیابونا بمونم تروخدا یکم ...

سلام گلم انقدر قصه نخور بنظر من خوب کاری کردی ک‌از همسایه پول قرض کردی سلامتی از همه چی مهمتره