2777
2789

از بس بین من و داداشم فرق میذاره متنفر شدم دیگه

داداشم ب اندزاه تار موی سرم دوس دختر داشته و گند زده...هیچی بهش نگفتن

ر ب ره ب دخترا پول میده کادو میفرسنه کادو میگیره هیچی بهش نمیگن

بهشون فحش میده هیچی نمیگن

کتک میزنه مامانمو هبچی نمیگن

سر هیچیییی بم سیلی زد هیچی بهش نگفتن

ن غذا بلده بخوره ن بلده حرف بزنه بخدااااا عین ی بچه ۵ساله اس حتی نمیدونه نباید با دهن باز غذا بخوره و بجوئه ..

امشب مث همیشه مامانم همه گوشتای غذا رو واسه اون گذاش و ب من ی تیکه داد حتی ب پدرمم نداد!

هیچ وق حلال نمیکنم باعث و بان‌ی و اینایی ک نذاشتن ب حسین برسم...

مینویسم ک یادم باشه همونطور ک داداشمو از زندگیم حذف کردم از اونم دووور شم..برا همیشه حذف شه ...درد و بلاش ب جون خودم الهی ۱۲۰سال عمر کنه اما من هیج وقت حلالش نمیکنم هیچ وقت.همین تازگی گند داداشم در اومده با ۲۵سال سن و نفهم بودن از دختر داییم سوءاستفاده کرده...این حتی نمیگه چرا حتی ی سیلی ام بش نزد...حالا من با ی پسر حرف میزدم بهشت زهرا قطعه ۲۲ بودم

تروخدا بین دختر پسر فرق نذارین تروخدااا

من ی بارم بی احترامی بهشون نکردم ی بار تندی نکردم همیشه درک کردم مهربون بودم ...از خودم زدم ک کارای خونه رو مامان نکنه ولی...

ببخشید...جز اینجا جایی ندارم حرف بزنم

نوشتم ک برا همیشه یادم بمونه دل کندم ازش و فراموشش کنم....لنت ب این اشکا ک بی ملاحضه میان💔💔💔

من دیکه از دار دنبا فقط خودمو دارم و ابن چقد سخت و سنگینه😭😭💔💔💔

خدایا 

میشه تو رهام‌نکنی🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشکال نداره دختر جون مامانای ایرانی کلا پسر دوستن توهم وقتی از پیششون رفتی قدرت میدونن

🙃🙃🙃ی دختر بیشدر نداره ک 

میرم ولی هیچ وق حلالش نمیکنم و برنمیگردم سمتش💔

🥲🥲🥲قلبم شکسته خیلی امشب همه دردا سرباز کردن

ببین فقط باید رها کنی میدونم دلت میشکنه ولی با حرص خوردن چیزی عوض نمیشه فقط دور از جونت مریض میشی

اگه بابات نسبت به مامانت بهتره رابطتو با بابات صمیمی تر کن