2777
2789

نمیدونم چطور بگم حسم رو . ولی واقعا ناراحت شدم که این همه دختر پسرای فامیل با همسرشون تو یه مهمونی کنار هم بشینن . باهم برن بیان ولی من باید تک باشم . 

۲۴ سالمه ولی هیچی خواستگار ندارم . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ۲۳ ولی خواستگار ندارم

گرچه ما کسیو راه نمیدیم و من الان قصد ازدواج ندارم

ولی کلا سن ازدواج بالا رفته

اگر میخوای زودتر ازدواج کنی باید به معرف بسپری بهت کیس معرفی کنه

امید بذر هویت ماست 💚🌱
اره ۲۹ سال . ولی زنش از من کوچیک تره

این‌که خوبه اشکال نداره ولی داداش کوچکتر باشه یه جوریه

پارسال داشتم تجربه میکردم وای یه ادم دیگه شده بودم اعصابم درگیر شده بود جیغ و داد میکردم دست خودم نبود اینکه برادر کوچکتر از خودم ازدواج کنه

این اخلاق درست نیس اونم تو سن ازدواجه ولی دست منم نیس

منم ۲۳ ولی خواستگار ندارمگرچه ما کسیو راه نمیدیم و من الان قصد ازدواج ندارمولی کلا سن ازدواج بالا رف ...

چی بگم والا . دیگه من نمیتونم که برم بگم شوهر می‌خوام .همیشه جوری وانمود کردم که برام مهم نیست و اینا 

این‌که خوبه اشکال نداره ولی داداش کوچکتر باشه یه جوریهپارسال داشتم تجربه میکردم وای یه ادم دیگه شده ...

واقعا درک میکنم . کاش یه خواستگار خوب داشتم .

اره ۲۹ سال . ولی زنش از من کوچیک تره

منم داداشم دوسال از خودم بزرگتر بود ازدواج کرد زنداداشم از من کوچیکتر بعد یجوری ادا میومد که چون داداشم بزرگتره اونم همون اندازه بزرگ حساب کنیم و یجوری پز میداد بمن که ینی تو ازدواج نکردی بعد من دوسال بعد اونا ازدواج کردم ولی خداروشکر میکنم که داداشم زودتر ازدواج کرد چون خیلی گیر میداد به رفت و امد نامزدم و دخالت میکرد اگه مجرد میبود 

‌‌نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد‌.

منم همینم همه ازدواج کردن من هیچ

دلم ی شوهر خوب میخواد با شرایط خوب 

نه هر ادمی

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

واقعا درک میکنم . کاش یه خواستگار خوب داشتم .

ان شالله بزودی یه خواستگار خوب‌میاد باهاش خوشبخت میشی

من امسال بهمن ۳۶میشم دیگه خسته شدم از شرایطم

خواستگار میاد ولی اکثرا کوچکترن

اونایی هم که بزرگتر بودن به یه دلیلی نمیشد

چقد بده ارزوی ازدواج کردن داشته باشی من الانم که ازدواج کردم از بس تو مجردیم تو کف ازدواج بودمو نمیشد الانم کسی ازدواج میکنه و نامزد میکنه یه حس حسوذی بهم دست میده 

‌‌نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد‌.