منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا هدف همینه، بازی با روح و روان، شکستن رژیم تضمینی، گشنگی حتی بعد از خوردن شام🤪🤪😝😝😍😍
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
ترنج جان واست ویسش تلگرام میفرستم از مامانم گرفتم خودم همیشه درست میکنم🤭
آخ جوووون مرررسی مرررسی، دستت دردنکنه قشنگم، از مامان هم تشکر کن و مراتب احترام منو بهشون برسون🥰😍😘🤩😍🥰😘🤩🫂
حق میگی والا .. من ۷ شام خوردم ..رژیمم هستم الآنم بد گشنم شده با دیدن این عکس ها 😂💔
🫂🫂بیا بغلم تو میتونی تحمل کن😁