2777
2789
عنوان

استارت رو زدم باهاش حرف بزنم➕عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 58 پست
نه دیگ این الان نادیده گرفت مگه من اصن میخام استارت روبزنم 😅

لزی؟

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین قدر خودمو نمیدونممموگرنه از صدتا مشاورم بهترم😂😎مشاهده کردین دیگه

بله بله😂

بیا به منم مشاوره بده😂😂😂

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
نه دیگ این الان نادیده گرفت مگه من اصن میخام استارت روبزنم 😅

بابا به کتفت بگیرش فک کرده کیههههههه

انقد بدم میاد از این آدمای سرد

ولی این ۱۸۰ درجه برعکس منه😂🤣چند وقت پیش با ی غریبه داشتم حرف میزدم انقد باش گرم گرفتم خودش تعجب کرده بود😂

قبلا و بیخیال،از الانه تقدیر💎

بابا به کتفت بگیرش فک کرده کیهههههههانقد بدم میاد از این آدمای سردولی این ۱۸۰ درجه برعکس منه😂🤣چند ...

نهه بخدااین اصن رفتارش سردنیست یعنی پیام دادم شاید تعجب کرده اخه تاحالا پیام نداده بودم 

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..

عه گذشته‌ی من 

میخوام بهت بگم که، هر بار موفقیت جدید کسب کنی و برگردی، منو میبینی که دارم تشویقت میکنم... هر بار که زمین بخوری و برگردی، منو میبینی که دستمو دراز کردم تا بلند شی... هر بار بشکنی و برگردی، منو میبینی که آغوشم برات بازه تا اونقدر به آغوش بکشمت که تیکه های شسکتت به هم بچسبه... این "من" تا وقتی که هستی کنارته 💚☕🕊️
مشکلتونو بگید وقت داشتم رسیدگی میکنم🙋🏻‍♀️

عجبا😂😂 حالا چند سالته بانو

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
نهه بخدااین اصن رفتارش سردنیست یعنی پیام دادم شاید تعجب کرده اخه تاحالا پیام نداده بودم

بابا بیخییاااللللل😂😂

من جات بودم اصن دیگ پیام نمیدادم ب همچین شخصی

برا خودت ارزش قائل باش تا دیگران برات ارزش قائل بشن👌🏻😂

قبلا و بیخیال،از الانه تقدیر💎

بابا بیخییاااللللل😂😂من جات بودم اصن دیگ پیام نمیدادم ب همچین شخصیبرا خودت ارزش قائل باش تا دیگران ...

بخدا قضیه ارزش قائل بودن نیستش که.. من ارزشم قائل باشم بازم برنمیگرده من کلا میگم ادم پیشقدم بشه وگرنه ارزش قائلم اعه، 

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..