2777
2789

مادرشوهرم و پدرشوهرم آشغالامو میگردن تو ی خرابشده زندگی میکنیم میرن باز میکنن ووپشت سرم کلی حرف ک اینو انداخته اونو انداخته بعد پاکسازی میکنن و میبرن میزارن تو یخچالشون 😐بعدشم کلی میان سوال جوابم میکنن چرا فلان چیزور انداختی منم باید بشینم براشون توضیح بدن اخرش بهم توهین میکنن و میرن ! تا کی اینجوری ادامه بدم؟!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه تر و خشک رو جدا میکنی؟ چطور مثلا دست میکنن تو یه نایلون که پر از پوست پیاز و میوه و استخون و .. هست؟

ما که هر دوروز سطلامونو خالی میکنیم داریم میریم بیرون میندازیم تو سطل های شهرداری . با ماشین خودمون .

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

مگه تر و خشک رو جدا میکنی؟ چطور مثلا دست میکنن تو یه نایلون که پر از پوست پیاز و میوه و استخون و .. ...

نه باهمن 

میزارن ب کتفشونم نیس

یبار ی قوطی رب تاریخ گذشته و سیاااه شوهرم خریده بود گف دیگه پی نمیدن منم انداختم رفته بازش کرده کلی پشت سرم حرف زده ورداشت۶ گذاشته تو یخچالش استفاده کرده

خسته شدم بعدش میرن ب شوهرم میگن زنت فلانه خونه خراب کنه

یه پیشنهاد برات دارم . ایندفعه اون وسایلایی که تو یخچالت گندیدس باهاشون سوپ درست کن رب اینا نزن بهش  . به اندازه ی  یه کاسه درست کن بعد که آشغالاتو کلا تو نایلون ریختی سوپه رو بریز داخلش وقتی بازش کردن و دیدن بگو عهه بازش کردید؟ من استفراغ کرده بودم توش حالم بد بود مریض بودم 

نه باهمن میزارن ب کتفشونم نیسیبار ی قوطی رب تاریخ گذشته و سیاااه شوهرم خریده بود گف دیگه پی نمیدن من ...

اوق

اشغالاتو بیرون نذار. بزار زیر کابینت یا انبار یه جایی . بعد شوهرت خواست بره بیرون بهش بده ببره بندازه تو سطل خیابون

چه خسیس و‌گدان، اه

منم یه خواستگار داشتم که خونوادش و خواهر برادراش به شدت خسیس بودن، هر کاری کردن قبول نکردم ردش کردم چون فهمیدم روانیم میکنن. 

اعصابت خورد نمیشه؟؟؟؟؟ من خودم در واقعیت (نه فضای مجازی) خیلی سعی میکنم با ادب و صبور باشم ولی اگه این رفتارا رو کسی انجام بده آخرش داغ میکنم بی اختیار دعوا راه میندازم. تو هم دعوا راه بنداز و بگو به شما چه ربطی داره که من جیکار میکنم. بار آخرتون باشه راجع به آشغال با من حرف میزنید