2777
2789

مرور حامیم

اشکامو برداد والایار

نشد امین بانی

باران ببارد حجت اشرف زاده

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفس  سالار عقیلی

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
موسیقی که منو آروم می‌کنه لالایی ویگن ..

خیلی قشنگه  خییییلی

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

دارم از دردت میپیچم به خودم،دارن از قلبت بیرونم میکنن(گل من مهریار)

همه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه:)ولی من با چشم خودم دیدم که به مو رسید و پاره هم شد ولی من مجبور بودم که بلند شم و گره بزنم و دوباره ادامه بدم❤️‍🩹.                           بماند به یادگار از شروعی دوباره:1403/7/22                           کاربری دست دو نفره!!!! به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد...

بماند هنوز تو فکرتم،نیفتاد عشقت از سرم(احمدوند)

همه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه:)ولی من با چشم خودم دیدم که به مو رسید و پاره هم شد ولی من مجبور بودم که بلند شم و گره بزنم و دوباره ادامه بدم❤️‍🩹.                           بماند به یادگار از شروعی دوباره:1403/7/22                           کاربری دست دو نفره!!!! به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد...

محشررررره ...محشر ..انگار قرص آرام بخش میخورم وقتی بهش گوش میدم .🫠

🥲🥲🥲🥲🥲