2777
2789
عنوان

کیا با اینکه عمل کردن دماغشون تغییر نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 41 پست
نه بابا برا من داغون بود ولی از لحاظ سایز همونه فکر کن صاف و صوف اما بزرگ

گوشتی بود؟

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

من بینیم خیلی بزرگ و گوشتیه به نظرت عمل کنم بهتر میشه؟

بگو برات فانتزی نوک گرد عمل کنه

تا تغییرکنی

برامن بینیم گوشتی کوچیک بود

ولی بااین حال بعد عمل هیچ تغییر خاصی نکرد

اي خدايي كه آهن را بر داوود نرم كردي ، قلب اورا نيز بر من نرم گردان:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دماغم خوب بود واسه همین فقط ی غوز از نیم رخ داشتم تمام رخمو دکتر دست نزد گفت حفه

من نمی‌فهمم اخه میگی نیمه فانتزی طبیعی در میارن نمیدونم شایدم چون دماغ من گوشتی بود توقعم زیاد بود.فدا سرت غصه نخور مهم اینه الان خوبه

آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند
منم بینیم گوشتیه میترسم از عملبینی گوشتی تازه بعد یه سال ورمش میخوابه برا عمم بعد یه سال خیلی قشنگ ش ...

فکر کنم اثر داره ولی من نمیزنم از عوارضش میترسم

من نمی‌فهمم اخه میگی نیمه فانتزی طبیعی در میارن نمیدونم شایدم چون دماغ من گوشتی بود توقعم زیاد بود.ف ...

چند وقته عمل کردی ممکنه ورم باشه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

من چند روز دیگه میشه سه ماه.اخه ورم چقدر فکر نکنم

وا ۳ ماه اول بینی اصلا فرم واقعیشو ندارهههههه

دکترت از قبل گفت خیلی تغییر نمیکنه؟آخه من یکی دیدم گفته بودن بهش بینیت خوب نیست برای عمل

دکتر گفت تغییر میکنی و واقعا هم کردم ولی از لحاظ سایز همونه

خیلی میترسم زشت تر بشم😭 اما الانم بینیم خیلی خیلی بزرگه

با چندتا دکتر مشورت کن عزیزم.مال منم یعنی خیییییلی بزرگ بود الان حداقل قابل تحمله اون موقع واقعا دماغم رو مخم بود

امیدوا ر باشم یعنی اخه تو ویدیو ها طرف بعد از ده روز بینیش قلمیه😓

من بعد ۱۰ روز ی بینی ای داشتم بیا و ببین ولی کم کم فرمش تغییر کرد بعد ۶ ماه تازه برگشتم ب فرم روز قبلیم

با چندتا دکتر مشورت کن عزیزم.مال منم یعنی خیییییلی بزرگ بود الان حداقل قابل تحمله اون موقع واقعا دما ...

خداروشکر عزیزم بهتر شده باز    یکی تو همین سایت عکس قبل و بعدشو دیدم بینیش بدتر شده بود

به نظرت کدوم شهر بهتره برای عمل؟ زنجان و سنندج خوبن؟