2777
2789
عنوان

ای کوفت و جان ای درد و جان

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 32 پست
مهم اینه که تو سایت زنان بارداری هستی که اون در برابرش هیچی نیست +الان پیک می خانمای پسر ندیده یه طر ...

عجب من اصولا این مدل کامنتا را ریپ نمیزنم

اما خدایی چند تا تاپیک‌بارداری تو طول روز شما می بینی چند نفر پاسخگو هستن غیر از اینه که عمده تاپیکا محتوای اجتماعی داره شما تو جامعه مرد و زن تفکیک میکنی هیچ جای دنیا انقد نسبت به جنس مخالف جبهه نمیگیرن من‌ نمیدونم این طرز فکر از کجا میاد

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
مهم اینه که تو سایت زنان بارداری هستی که اون در برابرش هیچی نیست +الان پیک می خانمای پسر ندیده یه طر ...

یه خانومی اومد تو تاپبک من خیلی توهین کرد منم چیزی نگفتم بعد رفتم به تاپیکاش نگاه کردم هفتصد تا تاپیک آقایون بیان آقایون جواب بدن آقایون چی 

خب چرا خود در گیری داری مگه خودت 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه خانومی اومد تو تاپبک من خیلی توهین کرد منم چیزی نگفتم بعد رفتم به تاپیکاش نگاه کردم هفتصد تا تاپی ...

چقد ریپلای میکنی یبار جوابتو ندادم یعنی بسته

خب به من چه اون خانم چطور بود احمق چه ربطی به من داره  خود درگیریو معلومه کی داره! 

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

چقد ریپلای میکنی یبار جوابتو ندادم یعنی بستهخب به من چه اون خانم چطور بود احمق چه ربطی به من داره خ ...

با شما نبودم میگم‌طرفدخود درگیری داره

خسته نباشی زمین به آسمون میرفت این ی کلمه ر ننویسی

خوبی برادر در چه حالی

حالا باید کمک بیشتر کنم تا اثر جانش کم بشه😂

خوبی برادر در چه حالیحالا باید کمک بیشتر کنم تا اثر جانش کم بشه😂

هعی روزگار 

شما درچه حالی!؟

با این وضعیت، حالتون چطورس  

اردو ر  شرکت کن 

میگن:مردی با این عظمت 

با این همه جلال، جبروت 

اومده کمک یکه و تنها 

هعی روزگار شما درچه حالی!؟با این وضعیت، حالتون چطورس اردو ر شرکت کن میگن:مردی با این عظمت با این ه ...

اردو نمیرم‌جان دل من دیگه پیر شدم پول میخوام بدم از ما فقط پول میخوان😂

اردو نمیرم‌جان دل من دیگه پیر شدم پول میخوام بدم از ما فقط پول میخوان😂

همین دو دقیقه پیش گفتم 

این کلمه ر بکار نبر 

الان آسمون به زمین میومد، حرف گوش میدادی 

یخده دقت، یخده تمرکز خوبست ا

پول واس چی چی مخوای بدی 

بگو  زمستونست و  درد بی پولی 

این کف دست آ

مو دارد بکن پول کجا بودست 

والو

همین دو دقیقه پیش گفتم این کلمه ر بکار نبر الان آسمون به زمین میومد، حرف گوش میدادی یخده دقت، یخده ت ...

😂😂😂 میخوام‌بدم‌ برد این چرک کف  دستو میخوامش چیکار بزار سبک بال برم 

😂😂😂 میخوام‌بدم‌ برد این چرک کف دستو میخوامش چیکار بزار سبک بال برم

اَی چقده بخشنده ایی

یخده نگر دار  پر شال ت 

واس عوارضی اونور بدردت میخوردا 

سبک بال بودنم دردسر دارعد 

اَی چقده بخشنده ایییخده نگر دار پر شال ت واس عوارضی اونور بدردت میخوردا سبک بال بودنم دردسر دارعد

بزار رها برم بزار دنیا را بزارم برا اهلش😂

چ بزار در بزاری شدس، بازار شامس اونوخت رها و دنیا کی باشند ، سلام برسون بهشون

😂😂😂