2777
2789
عنوان

فقط تاپیک چهره ارزون و گرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 157 پست

والا من صورتم بیضی با یه کوچولو چونه،بچه که بودم فرم صورت گرد مد بود،قرص ماه وفلان،به ما میگفتن چونه دراز،مسخره میکردن،الان مدشده، میگن زاویه سازی کردی،یه درصد هم حرفشون برام مهم نبوده نیست حتی تو اوج نوجوانی که مسخره میکردن

بالاترین نوع رهایی،آزاد شدن از نظرات دیگران است🦋🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب همینا هستن که اینهمه عمل جراحی رو رواج میدن و یکی مثل من که جراحی ندارم و صورتم استخونی نیست باید ...

نه براتون مهم نباشه.یه نفر تو کلاسمون هس صورتش گرده و این بشر ب حدی زیبا و کیوتههه ک واقن دلم میخاس جای اون باشم.

میخام بگم ک خیلیا ب کسایی مث شما حسودی میکنن.

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
خب ناراحتی داره وقتی یکی به چهره من بگه ارزون

ببین اونی که میگه صورت گرد چهرش ارزونه واقعی نیست

اما چهره ی ارزون داریم 

خودمونی بخوام بگم و واضح که متوجه بشی ،معنیش میشه چهره ی روستایی ،این رو میگن ارزون 

یکی وسط داهاته چهرش اما باکلاسه 

یکی هم وسط قصره اما چهرش بی کلاسه یا همون ارزون 

این تعریف درستشه 

به زیبایی و‌ زشتی هم ربط نداره اصلا

والا من شکل صورتم کشیده هس استخونیم نیس انوقت چیم من دقیقا😐حتما آواره

وای🤣🥺🤣🤣

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

خیلیا چون خودشون اونجوری نیستن فشاری میشن والا من یادمی دوستی داشتم صورتش کشیده و خیلی کشیده و لاغر ...

هر صورتی زیبایی خودشو داره .اما خداییش خیلی ضایعست با توجه به چهره کسی روش قیمت بذاریم .چهره ای که اصلا دست ما نبوده

بعد اینکه تعداد تاپیکا و‌کاربرایی که خودشونو هی میخوان شبیه هانده ارچل کنن،اون موقع که تپلی بود،سر ب ...

تازه به این نتیجه رسیدن لابد😁

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

دیگه وقتی هی میگن این ارزونه اون گرونه متوجه ملاک زیباییشون میشی

بنظرم کسی که چهره بقیه رو ارزون و گرون میدونه خودش ذهن فقیری داره و حالا حالاها مونده تا به اون بلوغ کافی برسه

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗