قسمت روانی اینطوری بودن ...تو ابن سینا مشهد متاسفانه موارد اعتیاد و خودکشی و روحی روانی یجا بستری میکنن .من تو یه رو ۲۷ نفر رو کمک کردم با بهیار تا با واجبی تمیزشون کنیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همین الآنم درس عبرت نشده براش موهاش تا پاشنه پاشه پره شپش
پره پشمه
همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶
منم مجردیم خب شیو نمیکردمفقط با قیچیتا وقتی رفتم لیزرچه اصراریه هی اونجا رو شیو کامل کنی وقتی متاهل ...
بهداشت فردی
موی اون ناحیه باعث خارش و همچنین مشکل پوستی میشه چون یه جای تنگ و تاریک و مرطوبه مساعد رشد باکتری😐🤍
در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.
مگه میشه من روزانه باید دوش بگیرم اگه نگیرم دیوونه میشم😐😐بیمارستان بستری بودم رضایت شخصی دادم اومدم خونه دوش گرفتم دوباره رفتم ولی انژیوکتا پدر دستمو دراوردن هفت رو بستری بودم دکتر اشنا بود اجازه میداد روزانه بیام و برم