2777
2789
عنوان

اگه سوال حقوقی دارید بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 47 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آها حتما چشمچون رای بود گذاشتم آخر مطالعه کنم تا روی رای جواب بدم خدمتتونولی نسبت به متنتون توضیح می ...

عزیزم رو خوانی کنید ممنونم ، بنده تمام مهریه و جهازم را بخشیدم و یک مورد بیماری داشتن که در پزشکی قانونی حاضر نشدن با رسیدگی به تمام اینا قاضی حکم طلاق دادن ، و ایشون از بنده فقط یک حکم تمکین دارن در اعتراض هم گفتن که حکم تمکین دارم و خانوم بدون دلیل رفتن خونه پدرشون آیا این دلایل امکان داره رای طلاق تایید نشه 

عزیزم رو خوانی کنید ممنونم ، بنده تمام مهریه و جهازم را بخشیدم و یک مورد بیماری داشتن که در پزشکی قا ...

عدم تمکین که به خاطر نفقه و جواز برای تجدید فراش داده میشه

عموما با بذل رای برنمیگرده با عنایت به اینکه توی تجدیدنظر رای نشکسته توی دیوان هم همینطوریه

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

حتی اگه به جز اون کس دیگه ای از اون دریافتی سهمی نداشته باشه؟

بله

اون درصورتی بود که کس دیکه ای نباشه

آخ یادم رفت قبلا پرسیده بودیچشم جواب میدم خدمتتبرم برگردم همینجا خدمتت این ماده رو عرض میکنم

لطف میکنی من دوباره همین جا میزارم اونور پاک میکنم"چجوری باید یه ماده رو تفسیر کرد الان ماده ۴۰۰ قانون تجارت میگه با فوت یا حجر رییس تجارتخانه قائم مقام تجارتی منعزل نیست با انحلال شرکت قائم مقام تجارتی منعزل است بعد قیم هم میتونه قایم مقام رو عزل کنه 

عزیزم میشه بگی رای طلاقم از دیوان چند وقت زمان می‌بره بیاد تا عید رای میاد

والا ما پرونده داشتیم هفت تا هشت ماه طول کشیده تا رایش بیاد

ولی شما حداقل از سه ماه بیشتر حساب کنید

لطف میکنی من دوباره همین جا میزارم اونور پاک میکنم"چجوری باید یه ماده رو تفسیر کرد الان ماده ۴۰۰ قان ...

خوب من علت مشکلت رو نفهمیدم

قائم مقام تجاری از سوی تاجر معین میشه و چنانچه تاجر فوت کنه باتوجه به اینکه ما طبق قانون تجارت داریم عمل میکنیم نه طبق قانون مدنی و قائم مقامی با وکالت فرق میکنه

با فوت یا حجر تاجر قائم مقام به کار هاش ادامه میده و منعزل نمیشه ولی با انحلال تجارتخانه اصلا موضوع از بین رفته طبعا منعزل میشه

حالا یه ساعت دارم توی لایحه جدید میگردم تا بهش استناد کنم برات که پیدا کردم براو میفرستم 

طبق لایحه جدید با فوت و حجر تاجر ؛ کار قائم مقام هم تمومه

فرقی نداره مجازی هم اوکیه اره فقط مشاور

هم من میتونم کمکتون کنم اگر خواستید درخواست بدید تا شخصی بپرسید هم دکتر علیرضا شمشیری توی مسائل حقوقی و مالیاتی و هم دکتر ناجی زواره ای توی مسائل کیفری خوب هستن

توی نت سرچ کنید شماره تپاس میاره