2777
2789
عنوان

بنظرتون بجز عشق دیگه چ چیز جذابی در زندگی وجود داره

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 53 پست

ک مثل عشق جذاب باشههه ساختن زندگی برای خودتت 

عشق ورزیدن به خودتتت 

اینا همشش میشه عشق ورزیدن ب خودت 

باشگاه رفتن و اندامتو بسازی 

یوگا صورت 

مدیتیشنن 

کادو واسه خودتتت 

ژورنال نویسییی اینا چیزایین ک خیلی کوچیکن امااا ابدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشق وجود نداره عشق همون دوپامین که عمر کوتاهی هم داره پیشرفت کاری تحصیلیمالیسفر به جاهای مختلف دنیا ...

وای‌تنها‌چیزی‌که‌از‌زندگیم‌میخوام‌دقیقا‌همینه:))

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من

ب اونی ک دوسش دارم تحت هیچ شرایطی نمی‌رسم منم هیچ عشق دیگه ای رو نمی‌خوام زندگی بی عشقو ترجیح میدم ب ...

خب نه 

کلا گفتم میشه عاشق خیلی چیزا بود و به عشق اون چیز زندگی کرد

اینکه گفتی زندگی به جز عشق چی داره!کلا عشقه دیگه😄

برو و جایی که گریسته ای بخند///برو و روایت را عوض کن♡  

ک مثل عشق جذاب باشههه ساختن زندگی برای خودتت عشق ورزیدن به خودتتت اینا همشش میشه عشق ورزیدن ب خودت ب ...

,درسته ولی حس میکنم اینا خودگول زنی هست و مثل مسکن ک دردتو فراموش کنی اما درمان نمیکنن و بالاخره تا از اینا خسته شی یاد عشق میافتی

انشاالله میرسی با تلاش و پشتکار

مرسی‌عزیزم🥲✨️🪷

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من

اگه عشقت به پسره 

پسرا ارزش اینو ندارن که بهشون فکر کنی چون اونها سریع جایگزین پیدا میکنن این جملاتی هم که میگن عاشقتم همش کشکه برا اینه که دخترا را سر کار بزار و دخترا بشن اسباب سرگرمیشون