2777
2789
عنوان

لطفا بیاید بچها😭تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 14416 بازدید | 262 پست
۱۹ سالمه😭همه دخترا کلی خوش میگذرونن من باید این اتفاق برام‌بیوفته کاش میکشتنم راحت تر بودم

عزیزم واقعا برات خیلی ناراحتم امیدوارم این اتفاق برای هیچ دختری تو دنیا نیوفته و تمام کسانی که این تجربه رو داشتن خدا دلاشون و آروم کنه🫂😔💔

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاریخ عضویت یک روز پیش با یه عکس معلوم نیست از کجا اوردی ، میایی اینجا با احساسات زن های حامله بازی ...

ایشون یه کاربری دیگه داره که همه تاپیکهاش چندماهه با همین مضمونه و واقعا نگرانه ،من زیاد تاپیکهاشو می‌دیدم ،نمیدونم چرا الان با کاربری جدید اومده 

لطفا اذیتش نکنید 

تاریخ عضویت یک روز پیش با یه عکس معلوم نیست از کجا اوردی ، میایی اینجا با احساسات زن های حامله بازی ...

گفتم کسیو ندارم ک بهش بگم اومدم تو نینی سایت حرف بزنم شاید یکی کمکم کنه چقد ادم دل سیاهی هستی عکس ازمایشمم‌گذاشتم بیکارم این همه حرف بزنم و خواهش کنم ؟ایشالا خدا کمکمت کنه🙂

ما زنیم تو ایرانیم راه درازی داریم محکومیم به قوی بودن . پاشو خودتو جمع کن .چون سنت کمه تجربه نداری انقد حساس شدی .حاملگی همون ماه اول پریود نمیشه ادم

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔
ایشون یه کاربری دیگه داره که همه تاپیکهاش چندماهه با همین مضمونه و واقعا نگرانه ،من زیاد تاپیکهاشو م ...

شما هم کاربری دوم این خانوم هستید ، سرکار گذاشتن مردم کار درستی نیست ، مرداد تجاوز شده الان حاملم 🫥

ایشون یه کاربری دیگه داره که همه تاپیکهاش چندماهه با همین مضمونه و واقعا نگرانه ،من زیاد تاپیکهاشو م ...

بله یه سری ادما اومدن چندماه منو تعلیق زدن که حرف نزنم منم ناچار ی اکانت دیگ‌زدم چکار کنم😭😞

ببین اروم باش باردار نیستی اصلا نگران نباش ولی ازمایش زگیل و ایدز اینارو بده هروقت اروم شدی سعی کن ب ...

مغازو اعصاب بهم قرص سیتالوپرام و الانزاپین داده ک فقط خوابم ببره فکر و خیال نکنم

شما هم کاربری دوم این خانوم هستید ، سرکار گذاشتن مردم کار درستی نیست ، مرداد تجاوز شده الان حاملم 🫥

😐😐😐😐😐من دیگه حرفی ندارم،واقعا ذهنتون منحرفه 

نی نی یار رو تگ کنید بررسی کنه که من کاربری دوم این خانوم هستم یا نه 

والا فکر نکنید اینجا مجازیه و دین به گردنتون نمیفته 

الان به دونفر مدیون شدین در عرض چنددقیقه

عزیزدلم اولا که خیلی ناراحت شدم برات بابت این ضربه 💔

دوما که باردار نیستی عزیزم نگران نباش 

ولی حتما به یه پزشک زنان مراجعه کن شاید اصلا آسیب وارد نشده باشه و اون خون مال زخم و اینا باشه 

امیدت به خدا باشه دخترخوب امیدوارم روزهای خوبی در انتظارت باشه

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤