2777
2789
عنوان

خواهرم از وقتی رفته هفتم

248 بازدید | 9 پست

خیلی تغییر کرده اخلاقاش عوض شده 

وضعیت مالی پدرم متوسط هست چند روز پیش اومده میگه دوستم یه لباس دیده تو یکی از پاساژای گرون شهرمون عکسشو دیدم من از اون میخوام 

بهش میگم تو یه لباس تو عکس فقط دیدی میخوای بری بخری و توانایی مالی طوری نیست که اونو برات بخریم میگه یه لباسه دیگ 

کلا رفتارا و اخلاقش خیلی عوض شده 

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰

وضع مالی دوستاش از خودش بالاتره برای همون 🥲 تقصیر خودش نیست 

توی این سن همش خودشونو مقایسه میکنن با دوستاشون

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
وضع مالی دوستاش از خودش بالاتره برای همون 🥲 تقصیر خودش نیست توی این سن همش خودشونو مقایسه میکنن با ...

نه نه اصلا دوستش وضعیت مالی خوبی ندارن این رفته فقط لباس دیده و فقط عکس گرفته از لباسه

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نه اصلا دوستش وضعیت مالی خوبی ندارن این رفته فقط لباس دیده و فقط عکس گرفته از لباسه

خب پس شاید بچه های مدرسشونو دیده که راحت لباس میخرن 

همین که وضع مالیتون با دوستاش نزدیکه خیلی خوبه 

نگران نباش پیش میاد توی این سن لجبازی کنن 😁

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بزرگ تر شده خواسته هاشم‌بزرگ شده از طرفی تحت تاثیر فضای اطرافش قرار گرفته .

خواهر شوهر منم رفتع هشتم اونم اینجوریه تازه بی ادب تر تخس تر شده کلا خواسته های آنچنانی  داره توقع زیادی داره

تو سن بلوغه خب طبیعیه جو گیر دوستانشون هستن دوست خیلی مهمه تو این سن منطقی باهاش صحبت کنین که اونقدر ...

بخدا منطقی صحبت کردیم حتی خواهر دیگم‌بهش گفت بعد این حتی اگه تو پولدارم باشی بازم خستن کسایی که هم لباس قشنگ تر و هم گرون تر بپوشه پس نباید مقایسه کنی 

خب پس شاید بچه های مدرسشونو دیده که راحت لباس میخرن همین که وضع مالیتون با دوستاش نزدیکه خیلی خوبه ن ...

من از این زورم میاد دوستشم نخریده و فقط دیده و انقد چسی اومده واسه این

سن خوبی نیس .باهاش مدارا کنید..این تغییر عجیب نیس و برا همه کم و بیش اتفاق میفته

من متولد 80نمیدونم من گاو بودم اینطور نبودم