2777
2789
عنوان

خانما بیاید اسکرین شات ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 140 پست
دید کیک جواب نداد زد تو فاز ماهی اونم سنگ قلاب کرد اسی🤣🤣🤣🤣

ارهههه بنده خدا به هر دری زد نشد

استارتر یطوری رفتار نکرد که نشون بده دوستط داره،بدتر یجوری کرد که پسره شکست عشقی بخوره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه پسر خوبی نیست و میدونی کیس مناسبی ام نیست بیخیالش شو. اما اگه آدم خوب و موجهیه و دوسش داری، خب این فرصت و به خودت بده بیشتر بشناسیش. اون که داره نخ میده، خب بگیر دیگه😄

مثلا فردا که کیک پختی، بهش پبام بده بگو حس کردم دوست داری دستپختم و تست کنی و کیکم دوست داری، برات گذاستم کنار، بیا ببر. استارتش و بزن و ادامه بده ببین چی پیش میاد. کی می دونه؟ شاید همونیه که باید باشه🥰

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

اسی گفت یه چیزی بگید از سرم بیوفته با این چیزای که ما گفتیم الان بیشتر رفت تو مخش🥲

تا خودش با طرف معاشرت نکنه و به نتیجه نرسه از مخش نمیفته.

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

والا به نظر من پسره داره خیلی واضح نخ میده😐نخ که چه عرض کنم داره طناب میده

عزیزم اما اعتراف نکرده من پیش روانشناس هم رفتم برای این آقا 

روانشناس گفت کسی که طالب تو باشه صبر نداره اما این آقا دوسااال هیچ کاری نکرده 

منم باشم انقد رسمی صحبت کنن باهام و یه جوری حرف بزنن انگار مجبورن اعتراف نمیکنم🎀🤣

خو من یه مدل دیگه حرف بزنمم میشم آویزون 

دیروز کارش داشتم گفتمش آقای فلانی ؟ 

نوشته بله خانم فلانی در خدمتم بفرمایید 

یجوری که انگار اویزونشم 

عزیزم اما اعتراف نکرده من پیش روانشناس هم رفتم برای این آقا روانشناس گفت کسی که طالب تو باشه صبر ندا ...

چند سالشه؟

خب شاید شرایطی داره که بخاطر شرایطش نمیخواد پا پیش بذاره

مثلا اوضاع مالیش خوب نیست یا مثلا خودشو در سطح شما نمیبینه!

اره دقیقاااااااهی گفت کیک کیکبه نظرم خواست ببینه استارتر اگر دوستش داره،قبول کنه که براش کیک درست کن ...

من وقتی که دانشگاه فرهنگیان قبول شدم هم گفت شیرینی می‌خوام منم برا اساتید کیک خامه ای که خودم درست کرده بودم بردم 

برای ایشونم بردم 

لابد مزش رفته زیر دهنش که بازم گفت ...

اون کیک خامه ای هم خورد و هیچی نشده و هنووووزم اعتراف نکرده 

خو من یه مدل دیگه حرف بزنمم میشم آویزون دیروز کارش داشتم گفتمش آقای فلانی ؟ نوشته بله خانم فلانی در ...

ریش داره ؟شوخ طبعه ازونا که فکر میکنه بامزست

تقریبا لاغر معمولا پیراهن تیره و سورمه ای اینا میپوشه

خو من یه مدل دیگه حرف بزنمم میشم آویزون دیروز کارش داشتم گفتمش آقای فلانی ؟ نوشته بله خانم فلانی در ...

نه اتفاقا جوابش خوبه

من چون خودن به یکی یکطرفه علاقه دارم یطوری جواب میده من تا دو روز حالم بد میشه

اگر اویزون بودی اصلا جوابتو نمیداد یا یه بله خالی میگفت

اتفاقا من از پسره وایب بدی نگرفتم یکم شیطون میزنه ولی دلش بد نیست و اتفاقا خودشو زرنگ نشون میدع ولی ...

به من گفته که منو میبینه دست و پاشو گم می‌کنه 

خیلی هم خجالتی به گفته خودش 

ولی من عقیده دارم هرکی هرچیزی هست نمیاد جار بزنه که هستم مثلا پولدارا هی نمیگن من پولدارم ...یا ...