2777
2789
عنوان

خانما بیاید اسکرین شات ببینید

876 بازدید | 139 پست

خانما 

فکر کنم خیلی ها منو بشناسید من همونم که با همکلاسی پسر سابقم خودمو دیوونه کردم 😥

واقعا دارم اذیت میشم 

میشه بعد دیدن اسکرین ها هر کدوم یه چیزی بگید که من بتونم درست زندگیمو بکنم و اینجور اسیر و درمونده نباشم 🥹

یه تو صبح مختصر بدم که من و ایشون یکسال دانشگاه همکلاسی بودیم بعدش من انصراف زدم از اون دانشگاه و رفتم جای دیگه الآنم دوسال و نیمه درارتباطیم در حد همین پیام و احوالپرسی 

ولی من حس میکنم خیلی دیگه داره ازشون خوشم میاد و دیگه خودم دارم اذیت میشم ...

از طرفی هنوز به من اعترافی نکرده و عذاب آور برام 

لطفا یه چیز انگیزشی بهم بگید به زندگیم برگردم 

دانشجومعلمم 

یه کار دیگه ای هم دارم 

میتونم موفق ترین باشم اما دارم به بیراهه میرم ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطو دانشجو معلمی ک همکلاسی پسر دارید

عجبااا

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
چطو دانشجو معلمی ک همکلاسی پسر داریدعجبااا

عزیزم گفتم قبلا یه دانشگاه بودیم بعد من رفتم جای دیگه 

لطفا درست بخونید 

منظورم از جای دیگه اینه که انصراف زدم و رفتم دانشگاه دیگه 

اهههه بهش بگو ته پیاماش انقد نخنده ایشششنمیدونم گلماگه واقعا اون چیزی ابراز نکرده بیخیالش شو

آره هنوز چیزی نگفته 

من واقعا پتانسیل موفق شدنو دارم نمیدونم چرا دهنمو درگیر این آقا کردم