2777
2789
دقیقا من از روزی که مولتی ویتامین میخورم خیلی بهترررررم

افرین منم همینطور🤝🏻 مولتی چی مصرف میکنی من اپتی وومن میخورم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندماهیه با یه سری تمرینات استرسم رو کم کردم pms هم به نسبت کمتر شده ولی بازم اذیتم می‌کنه

چه عالی ادامه بده تا کمتر و کمتر شه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
من ذاتا آدم آرومی هستم ولی تو pms خیلی شدید عصبی میشدم ولی چندماهی هست رو خودم کار کردم موقع عصبانی ...

همسرم دیروز میگفت ،وقتی میخای پریود شی کل جد و اباد منو به فحش میبندی 

بعد پریود همش قربون صدقه میری

ب کدوم سازت برقصم

من کلا سگ‌ میشم

بخدا از پریود انقد بدم نمیاد ک ازpmsمتنفرم

تو سایت چن تا قرص معرفی کردن

قرص‌گل مغربی و کپسول پی ام اس هم هست

بچه ها چه مکملی خوبه بخوریم برا حالتهای افسردگیش؟؟واقعا اذیتم

من مکمل اپتی وومن مصرف میکنم 

همه مواد لازم رو داره. ول وومن هم میگن خوبه... با دکترزنان مشورت کنی بهترین رو میگه

من مکمل اپتی وومن مصرف میکنم همه مواد لازم رو داره. ول وومن هم میگن خوبه... با دکترزنان مشورت کنی به ...

انقد زیادن اره دکتر بگه بهتره 

خدایا این بیشتر از اون چیزی بودکه براش دعا کرده بودم، شکرت❣️💖❣️💖❣️💖یاخوا کورد هەر بمێنێ
همسرم دیروز میگفت ،وقتی میخای پریود شی کل جد و اباد منو به فحش میبندی بعد پریود همش قربون صدقه میریب ...

من قبل پریود تبدیل می شدم به شیر زخمی، عصبانی و بی منطق، بعد که پریود می شدم تبدیل به خرگوش زخمی می شدم، مظلوم و مغموم😂

خیلی بده انصافا، به استارتر هم گفتم ویتامین های گروه B و ویتامین D کمک می کنه بهتر بشید، تکنیک های تنفس شکمی و ذهن آگاهی و مدیتیشن هم کمک می کنه

عه شمایینچه خبر چه کردین با همسرتون؟

😅😅😅 اشنا دراومدیم؟!!

هیچی فعلا عزیزم حاجی عصبانی شده منم سر چیزای بیخودی بچه بازی دراوردم گند زدم به رابطمون دعا کن اروم بشه اشتی کنیم فعلا جرات ندارم هیچی بگم.... 😬😬😬

سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤

😅😅😅 اشنا دراومدیم؟!!هیچی فعلا عزیزم حاجی عصبانی شده منم سر چیزای بیخودی بچه بازی دراوردم گند زدم ...

قبلا چند باری صحبت کرده بودیم و تاپیک هاتون رو دنبال کرده بودم

شناسنامشو نگاه کردید؟