2777
2789
من نزدیک پریودمه حال روحیم بده همش گریه میکنم یعنی بخاطر همین pmsهست؟

اره منم الان دقیقا تو همین حالتم

من اینچیزایی که گفتی رو دارم بعلاوه اینکه از خیلیا هم متنفر میشم تو اون چندروز بعد که پریود میشم باز اون نفرت از بین می‌ره 

نیم ساعت پیش هم بی دلیل کلی گریه کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییی نگو من کلی روتین پوستمو رعایت کردم

پوستم خوب شده

بود پریودی بش گند زد 

دوباره کلی جوش

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
من نزدیک پریودمه حال روحیم بده همش گریه میکنم یعنی بخاطر همین pmsهست؟

بله دیگه به خاطر همونه.

به نظرم خیلی خوبه که حداقل آدم بدونه دلیلش چیه، وگرنه خیال می‌کنه مثلا فلانی منو ناراحت کرد یا زندگی من کلا مزخرفه و ... در حالی که فقط اون موقع حال خودش خوب نبوده.

افتضاح میشم دیشب با مامانیم چنان دعوام شد هر چی از دهنم دراومد گفتم بعدشم کلی عذاب وجدان

من ذاتا آدم آرومی هستم ولی تو pms  خیلی شدید عصبی میشدم 

ولی چندماهی هست رو خودم کار کردم موقع عصبانیت خودمو کنترل میکنم 

حالات افسردگی قبل از پریود خیلی اذیتم می‌کنه 

من دقیقا روزی که تصمیم میگیرم خودمو بکشم پریود میشم😂

وای دقیقااا 

یا اونشبی که فکر میکنم همه چیز تمومه دیگع….🤣

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰