2777
2789
عنوان

از استرس تپش قلب گرفتم

111 بازدید | 6 پست

سر کلاس که میرم  همه بچه ها میگن ما تا ساعت ۴ صبح بیداریم یه سریا میگن تا ۲ صبح هر کی یه چی میگه همه دارن جلو جلو میخونن احساس میکنم عقبم برنامه ام خوب با حرفاشون انگیزه مو از دست دادم😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو راه خودتو به بهترین نحو جلو ببر،بعضی ها فقط می‌خوان کم نیارن همیشه نشون میدن که آره ما ده دور کردیم کتابو تا تورو دلسرد کنن ولی بدون چیزی حالیشون نیست،درسخون واقعی هدفاشو جار نمیزنه همیشه تو سکوت تلاش می‌کنه تا کسی نفهمه چقدر تلاش کرده

برای حل شدن مشکلاتم و سلامتی خودم و خانوادم  ی صلوات از ته دلت میفرستی؟ خدا عاقبت بخیرت کنه❤❤🥺
تو راه خودتو به بهترین نحو جلو ببر،بعضی ها فقط می‌خوان کم نیارن همیشه نشون میدن که آره ما ده دور کرد ...

بعضیاشون انقد با افتخار حرف میزنن نمیخوام ادعا کنم ولی واقعا تو دو سال قبل از ۸۰ درصدشون بهتر بودم  از نظر سطح درسی ولی هیچ وقت ادعا نداشتم ولی اونا که اینجوری جلو من با ادعا و پز حرف میزنن از ساعت مطالعه شون حالم بد میشه😭

بعضیاشون انقد با افتخار حرف میزنن نمیخوام ادعا کنم ولی واقعا تو دو سال قبل از ۸۰ درصدشون بهتر بودم ...

ببین درکت میکنم .منم تو دوران دبیرستانم با این ادما سر و کار داشتم.تهش با این همه ادعا زیاد به جایی نرسیدن ولی اونیکه میدیدم واقعا ادم درسخونه هیچ وقت نه ادعا میکرد سر کلاس نه اصلا وانمود میکرد که درس خونده در اخر هم تونست بهترین دانشگاه قبول بشه .همه دهنشون وا مونده بود که چجوری آخه؟تو که اصلا درس نمیخوندی.در حالی که خیلی تلاش میکرد خیلی میخوند ولی در سکوت تا نتیجه خودش سر و صدا کنه

برای حل شدن مشکلاتم و سلامتی خودم و خانوادم  ی صلوات از ته دلت میفرستی؟ خدا عاقبت بخیرت کنه❤❤🥺