2777
2789
عنوان

فلسفه اسم کاربریتون چیه🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 4699 بازدید | 516 پست
حالا ایموجی اون چیه تتلو ک خیلی خفنه رو دست صداش و استعدادش نیس(: من عاشق صداشم و استایل قدیمی خفنش

نمیدونم عزیزم الان علاقه ای ندارم بهش خیلی بی شخصیته فقط صداش خوبه

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عاشق کاکتوسم اونم از نوع رنگی

خارداری🥲😂

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

خارداری🥲😂

ن اون جوجه تیغیه 😂😂😉

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

نمیدونم عزیزم الان علاقه ای ندارم بهش خیلی بی شخصیته فقط صداش خوبه

اوم دیگ هر کی سلیقه ای داره 

بهش بها ندادن ایران بمونه گند زد ب خودش 

دارم میترسم از خوابی که شاید هردومون دیدیم                     از این که هردوتامون شاید خلاف کعبه چرخیدیم ....

من همینجوری شانسی زدم ..خبر نداشتم بعد اینک وارد سایت بشی نمیشه عوضش کرد 

دیگه همینجوری موند😅😅

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚
دخترهای قشنگم از نسل آریا...متولد9095خودم زیاد سختی کشیدم وبه قلب مهربونتون اعتقاد دارم واعتقاددارم ...

انشالله بهترینا برای شما عزیزم🌹❤

نمیدونم هی میزد که باید فاصله نداشته باشه بعد منم این اسم و زدم بدون فاصله قبول کرد فقط نمیدونم از ک ...

گوزلی چیه

گوز ینی چشم

کنکوریم....اسم پلاسموسیت که منظور یاخته های پادتن ساز هست تو ذهنم نمیموند زدم که دیگه یادم نره😂

واااای🤣🤣🤣🤣🤣

اسم یه نقاش مکزیکی ک عاشقشماما واقعا ب نظرم اسم کاربری ب شخصیت ادمها ربط دارهاینجا دیدم طرف اسم کارب ...

برا شوخی و طنز زدن😂

دارم میترسم از خوابی که شاید هردومون دیدیم                     از این که هردوتامون شاید خلاف کعبه چرخیدیم ....