2777
2789
عنوان

فلسفه اسم کاربریتون چیه🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 2149 بازدید | 349 پست
بله عزیزم هست هنوز 🥰

ماشالله 😍بمونین برا هم

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

واااااقعا؟ اهنگشو شنیده بودم ولی اصلا ب ذهنم نرسیده بوددولی شما رو چندجا دیدم خیلی مهربونی

مامانم گفت اینو بذار😂

مررررررررررسی مهربونی از خودته💚💚💚💚

تَماشام کن..همه زَهر مو..کِشیدن ولی..کُشنده ام هنوز..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو شکر تموم شد سر عقل اومدیم چه روزایی گذروندیم با خز بازیامون

دقیقاااا

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

مامانم گفت اینو بذار😂مررررررررررسی مهربونی از خودته💚💚💚💚

شما ماماناتون میدوونهه🤣من میترسم بفهمه🤣

قربووونت خوشگلم❤❤💛💛

شما ماماناتون میدوونهه🤣من میترسم بفهمه🤣قربووونت خوشگلم❤❤💛💛

فقط مامانم میدونه

ولی اینترنت نمیاد خداروشکر که ببینه چیا میگم😭🤣🤣

عزیزدل منی💙❤️💙❤️

تَماشام کن..همه زَهر مو..کِشیدن ولی..کُشنده ام هنوز..

فقط مامانم میدونهولی اینترنت نمیاد خداروشکر که ببینه چیا میگم😭🤣🤣عزیزدل منی💙❤️💙❤️

من بیاد ببینه فاتحم خوندست🤣🤣

😘😘😘😘

ن غلط املایی تایپ شده🤣

وای یکی دیگه هم غلط املایی داشت🤣🤣🤣🤣🤣