2777
2789
عنوان

جو نی نی سایت یطوریه اگه بگی آدم کشتم اما عروس هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 52 پست
اون قسمت مهمون واقعا سم هست

خیلی عجیبن بخدا 

مثلا تاپیک پربازدید بود جلسه خواستگاری 

خب خواستگاری میشه جز یکی از مهمونی های مهم 

بعد میگفتن لابد هول شده یادشون رفته قند بریزن تو قندون 😐یامیگفتن که چی رفتی قنداشونو بشمری 

خب عروس هول شده، مادرش و خواهرش و خونوادشم هول شده بودن ؟؟

حالا این یه موردش بود

...
اینقدر اینجا عجیبن تا صب تعریف کنم کمه علاوه بر طرف عروس بودن فهمیدم جلو مهمون کلا غذا نمیزارن با ای ...

وای یه دسته اینطورین

ی دسته دیگه میگن طرف ۱۰ نوع غذا درست کرده بود اما چون سبزی قورمه سبزی چند درجه تیره بود حتما ب ما بی احترامی شده

😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای یه دسته اینطورینی دسته دیگه میگن طرف ۱۰ نوع غذا درست کرده بود اما چون سبزی قورمه سبزی چند درجه ت ...

نه کلا طرفدار بی احترامی و سلیطه بازی و زبون درازی و اینان 

البته نه همشون ،چون کاربر خوب کم نیست تو سایت

...

چون خودشون عروسند و با اون عروس همزاد پنداری میکنند و به حق و یا ناحق طرف عروس رو میگیرن چند سال دیگه که مادر شوهر شدن حال اون مادر شوهر رو درک میکنند

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
من واقعااا منصفانه نظر میدم بعضی عروساهم خیلیی متوقع و پررو هستن ولی اکثراا کرم از خانواده شوهره

منم همین فکرو میکردم اما از وقتی نی نی سایت میخونم حرفارو میگم اتفاقا کرما بیشتر با عروسه 

عروسم نداریم که از کینه بگم 

طرف خواهرشوهرش بجای پای راست با پای چپ وارد خونشون بشه میاد تاپیک میزنه خواهرشوهر بهم توهین کرد

واقعا الان تاپیک منم دارن میگن شما بدین درحالی ک ما یک تو نمیگیم و تاحالا از کل نازک تر نگفتیم

ولشون کن جدی نگیر

هرچی بگی خودشون رو میزارن جای عروسه احساس ستم دیده بودن میکنن 

یعنی هرچیزی بگی چون طرف خواهرشوهره مقصر اونهبه خواهرشوهری ستیزی پایان دهید🙏😂

بیچاره خواهر شوهرا. عروس ها همینطوری هم خیلی کاربلدن یه سر هم بیان نی نی سایت 4تا فوت و فن جدید یاد میگیرن دیگه نمیشه باهاشون حرف زد میپرن بهت😂😂😂

خیلی عجیبن بخدا مثلا تاپیک پربازدید بود جلسه خواستگاری خب خواستگاری میشه جز یکی از مهمونی های مهم بع ...

دقیقا 

خواستگار که سرزده هم نرفته بگیم هول شد و نرسید 

موقع خواستگار از صبح آدم همه چیز رو چندین بار چک می‌کنه 

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

کلا عروسای نی نی سایت همش احساس قربانی بودن دارند و چیزایی رو تعریف میکنند که به نفع خودشونه ولی تو هر زندگی خیلی چیزا دخیله ولی نمیشه گفت صد درصد مقصر خانواده شوهره چون ما ماجرا رو از دید خانواده شوهر نشنیدیم

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
خیلی عجیبن بخدا مثلا تاپیک پربازدید بود جلسه خواستگاری خب خواستگاری میشه جز یکی از مهمونی های مهم بع ...

وای اونم حرصم گرفت!!!!!

خانواده ای ک انقد شلخته ان قندون خالی میارن و ب بچه تعارف نمیکنن هم دیگه دفاع کردن داره!؟؟؟؟؟؟

😨