2777
2789
عنوان

ترسناک ترین اتفاقی که تا بحال براتون افتاده😱😳ورود باردارا ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 176 پست

یه بار بچم مریص بود سوار اسنپ بودم یه لحطه احساس کردم چون شب هست راننده داره مسیر رو کج میکنه تو دلم سکته زدم پاشدم چناک سرصدایی سر راننده کردم بدبخت کپ کرد  وحشت زده بود نگام میکرد 🤣🤣اولش اصن شگفت زده بود  گفت چی میگی خانم مسیر همینه من از خودم بیزارم 😅😅🤣 بعد خیلی خجالت کشیدم

آخریش امروز بود داشتم عدسی میپختم اومدم با فلفل ساب فلفل سیاه بریزم داخلش درش باز شد کلا دونه فلفلا قاطی عدسا شد . 🤣🤣🤣 آقا من وحشتناک ندارم خووو 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حملات عصبی بدی که بهم دست میده و افکار شومی میاد تو کلم خیلی ترسناکه🥲💔

حالت چطوره دختر؟؟

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

حالت چطوره دختر؟؟

سلام چطووری؟😍😍

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

فامیلای دوس پسرم بیرون دیدنمون ترسناک بود😂

البته میدونن با همیم 😂💗

دور از شوخی 

خونه مادربزرگم دو طبقه س بالاش 

جن در رفت و آمده قشنگ

خیلیا دیدیم اونجا خیلی ترسناکه

صبح میشه این شب 🌠
😐🤣تو جنبه فیلم دیدن نداری نبین

اخه راهبه دو واقعااا ترسناک بود منم توی سینما دیدم   

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

تو استخر داشتم غرق میشدم 😂😂😂

من یبار تو حموم داشتم میمردم قشنگ حس کردم جونم داره از پاهام در میاد . بخار نبود که بگم بخار گرفته .هنوزم نمیدونم چی بود 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
😐🤣تو جنبه فیلم دیدن نداری نبین

خوبه تریفایر ندیده. من ۳ تاشو بی سانسور دیدم اگه این میدید غش میکرد😂😂😂

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

تو استخر داشتم غرق میشدم 😂😂😂

چند متری🤣🤣🤣

تو خواب و بیداری هی چشمم باز و بسته میشد صدا پیرزن و خنده بچه میشنیدم

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
سلام چطووری؟😍😍

ممنونم شما چطورییی

خب توضیح بده

من حرکت قوطی نوشابه فلزی رو دیدم 

بعد اینکه یه شب خواب بیدار بودم یه چیزی میخواست خودشو به زور بکنه تو جسم من همون لحظه خدارو صدا زدم رفت

واقعیت عین حقیقت

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم    @_mahyar
یه بار بچم مریص بود سوار اسنپ بودم یه لحطه احساس کردم چون شب هست راننده داره مسیر رو کج میکنه تو دلم ...

🤣🤣🤣حق داشتی منو مامانمم میترسیدیم بعد تو شهر غزیب بودیم ادرسارو خوب بلد نبودیم. بعدن. مسیرو با. نشان زدیم تو گوشی تا ببینیم کج میره یانه ک تگ کج رفت دخلشو دراریم🤣یهویی گوشی رو اخرین  درجه صداش بود گفت نشان اماده حرکت است ازخجالت اب شدیم😂

ممنونم شما چطورییی

خوبم😍😍❤