2777
2789

از شهرستان‌مبخوایم‌ بریم تهران برا کامپوزیت

شهرخودمون‌رفتم عکس گرفتم از دندونام گفت۴تا خراب ک‌درست میکنم بعد میرم 

ب پیج دکتر پیام دادم تعران گفت عکس از دندنات بفرست هنوز ندیده ولی استرس دارم وقتی جواب بده بگه دندونات وضعش خیلی بده با کامپوزیت نمیشه 

ی دکتر شهرمون گفت با کامپوزیت نمیشه اون‌نتیجه دلخواه بگیری ک باید ارتودنسی بشی من نمیخوام ارتودنسی 

کاش بشه واقعا😣😣

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

کامپوزیت عالیه اصلا ضرری هم نداره برای دندون به شرطی که عرروز نخ دندانو بکشی حتما 

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل دندون‌هات چیه ؟میدونی کامپوزیت بکنی دندون هات به مرور از بین میرن ؟

اصن دندون سالم ندارم 

حنس بشدت بشدت بشدت افتضاح 

هذرور دندون پرشکیم یبار نشده برم دکتر بگه دندون سالم داری

همیشع عصب کشی پر کردن درگیرم 

زردن دندونام جرمگیری کردم تغییر نکرد

دندونای جلوم بلندن بدم میام

اصن ی دست نیستن

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
کامپوزیت عالیه اصلا ضرری هم نداره برای دندون به شرطی که عرروز نخ دندانو بکشی حتما

مراقبتش و‌میکنم 

فقط خیلی استرس دارم ننیدونم بگن دندونای من نیمشه

اصن دندون سالم ندارم حنس بشدت بشدت بشدت افتضاح هذرور دندون پرشکیم یبار نشده برم دکتر بگه دندون سالم ...

منم هفتاد درصد دندون هام عصب کشی شده است 

یکبار هوس کامپوزیت کردم زنگ زدم به یک کلینیک زیبایی کفت دندون عصب کشی شده رو نمیشه کامپوزیت کرد از دندونپزشک خودم هم سوال کردم کفت درسته دندون عصب کشی شده کامپوزیت نمیشه

من کامپوزیت کردم و بهترین کاری بود که در حق خودم کردم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
چند وقته؟

نزدیک دو ساله

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
من کامپوزیت کردم و بهترین کاری بود که در حق خودم کردم

دندوناتو کامل کشیدی؟

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

عزیزم کاش عکس بزاری از دندونات 😁

بذار قبل و بعد پیدا کنم بذارم

دندوناتو کامل کشیدی؟

اصلا دندون نمیکشن

حتی تراشم نخورد 

فقط دوتا دندونم تراش خورد اونم جزئی