2777
2789
چقدر پروفایلت عشقه

😁😍😘مرسیییی

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه سمی لبخند رو لبام😂😐

عزیزم برا شمایی که نمیتونی بفهمی پشت همین لبخند لب هام چه چیزایی خواییده معلومه ک برات سمی بنظرمیاد چون از درکش عاجزی پس بیخیال قشنگم😂😘

(هرچندمطمعنم ته ته ذهنت میره برا چیزای مثبت هیجده)

عزیزم برا شمایی که نمیتونی بفهمی پشت همین لبخند لب هام چه چیزایی خواییده معلومه ک برات سمی بنظرمیاد ...

من میفهمم که لبخند رو لبام حس قشنگیه ولی به نظرم کمی ضایعه بازم نظر شخصی منه شاید تو اینجوری دوس داشته باشی

ولی راجب جمله آخرت باید بگم که هیچکس توی این تاپیک حرف چیزای مثبت هیجده رو نزده جز تو پس معلومه کی ته ته  ذهنش میره برای چیزای مثبت هیجده 😉😂 

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

چه سمی لبخند رو لبام😂😐

تو اوج افسردگی گریه مثل یه لبخند اومد نشست رولب هام باعث شد به روی زندگی بخندم

هرموقع اسمشو میشنوم بخاطر احساس خوبی که کنارهم داریم به یادش ناخواسته لبخند میزنم

هرموقع تواوج غم میخوام کم بیارم میفته یادم ک ی دلیل محکم مثل بودن اون دارم پس نباید کم بیارم باید بخاطر وجود پاکش همیشه لبخند بزنم

همیشع درتلاشه ک با کاراش حرفاش باعث شه لبخند بزنم وخیلی دلایل دیگ

پس بهت حق میدم که نتونی درک کنی عزیزم😂😘

تو اوج افسردگی گریه مثل یه لبخند اومد نشست رولب هام باعث شد به روی زندگی بخندمهرموقع اسمشو میشنوم بخ ...

چقد قشنگ عشقتون پایدار باشه عزیزم

خیلی خوبه کسی که کنارته واقعا اونی باشه که حس خوشبختی بده بهت

💚💜اللهم صل علی محمد وآل محمد💜💚
من میفهمم که لبخند رو لبام حس قشنگیه ولی به نظرم کمی ضایعه بازم نظر شخصی منه شاید تو اینجوری دوس داش ...

کسی که براش واژه لبخندرو لبه هام سمی باشه

احتمالا یا این کلمه رو ب چشم افکار مثبت هیجده میبینه

یا هنوزم اونقدر بچست ک نباید نظرات دیگران رو ب تمسخر بگیره بیخیال عزیزم خوش باشی😌❤