2777
2789
چطور نمیشهتو واقعیت ی حسایی هست ک تو خوابم نمیتونی تجربه کنیعشق خیلی قشنگه

من این طوری فک میکنم تو خواب همه چی قشنگه

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و منی که تو نوجوانی خواب دیدم با یه مرد چهل ساله کچل قد کوتاه کت  شلواری پولدار ازدواج کردم و خیلی خیلی خوشبختم  

همش فک میکردم همون بشه 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

عشق اصلا وجود داره؟ حس میکنم فقط مال داستاناس و الکی میگن من که ندیدم تا به حال اوناییم که میگن ما ع ...

منم باتو هم عقیدم

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

تمیز باش تا تجربه کنی 

بعدشم انقد بد دهن نباش 

بعد میگه واااایییییی چقد مردم ایران بی ادبن 

نکشیمون با ادب 

تمیییییزززززز 

خو یکم رو خودت کار کن اون پسر بدبخت چرا باید بیاد با همچین پلشتی صحنه عاشقانه داشته باشه 

مگر اینکه خدا بزنه پس کله اش 

تمیز باش تا تجربه کنی بعدشم انقد بد دهن نباش بعد میگه واااایییییی چقد مردم ایران بی ادبن نکشیمون با ...

بخدا پیشنهاد خیلی زیاد دارم

تو فکر میکنی من شاخو دم دارم؟خیلیم ظاهر جذابی دارم

شاید فکر کنی الکی میگم ولی هرجا میرم بهم میگن خیلی خشگلی 

تمیز باش تا تجربه کنی بعدشم انقد بد دهن نباش بعد میگه واااایییییی چقد مردم ایران بی ادبن نکشیمون با ...

وای نمیدونم چرا نینی سایتی ها ولم نمیکنن دیگه🤧این واسه من عادیع چیزایه خیلی بدتر از این تو زندگیم زیاد دارم

بالاخره زندگی خودمه کنار میام

اگه میخای گیر بدی تاپیکمو ببندم