دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
قطعا شاغل خونه دارا از بس وقت اضافه دارن هی ب چیزای بیخود گیر میدن خاله زنک هم هستن
خانم خانه دار کجا بیکاره ؟ باید خونه رو جمع جور کنه غذا بپزه تایمی هم ک برای خودش اختصاص داده هست ممکنه ورزش کنه یا کتاب بخونه یاهرچییی...باز ک همسرو بچه اش میاد باید تمام این کارارو از اول انجام بده شاید روتین زنان خانه دار اطراف شما اینجور باشه ک ازبس بیکارن ب خاله زنک بازی رو بیارن
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔
هر جور راحتی ، من خودم هر چی زن شاغل دیدم حقوقشو فقط خرج خودش میکنه ، تازه از شوهر هم پول میگیره و میگه حقمه😅 پس قرار نیست بهت کمک کنه ، شایدم زن خوب پیدا بشه
منم خانه دار و دانشجوامولی کلا خیلی دیدم که فک میکنن زن خانه دار چیپ و خاله زنک و مصرف کننده اس.نمید ...
این خاهر خودش و اطرافیانش خاله زنکن و همش بیکارن و ب زندگی نمیرسن ..فک کرده همه مثل خودشن
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..