2777
2789
ارث عروس نه ارث برادرتون. عزیزم ناراحت نشی ولی من بودم برنمیداشتم میگفتم به برادرمم بده تاحق ناحق ن ...

نه عزیزم هرچی داده به اونم داده

ولی علاوه بر خونه به من جهیزیه هم میدن ایشون ترش کرده

الان پدر من بیاد برای اونام یک دور جهاز تهیه ‌کنه؟

دخترشم دلش خواسته 

ناراحتی نه دخالت مثلا پدرم بین من و برادرم فرق بزاره همسر من باید بره اعتراض کنه یا خودم؟عروس و داما ...

به داماد ربطی نداره چون خرج دهنده زندگی هسولی برای عروس هرچی شوهرش داشته باشه خرج اونو زندگیش میشه 

اما اونم نمیتونه بیاد ب بابای شما اعتراض منه به شوهر خودش میتونه بگه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به داماد ربطی نداره چون خرج دهنده زندگی هسولی برای عروس هرچی شوهرش داشته باشه خرج اونو زندگیش میشه ا ...

موافق نیستم باهاتون 

توی همه زندگیا پسر به تنهایی خرج دهنده نیست و عرف همه خانواده ها این نیست 

که بگیم داماد حق نداره و عروس داره 

هرکس خودش تصمیم میگیره 

و من فکر می کنم عروسی که تا این حد حساب کتاب اموال پدر شوهر رو می کنه خیلی پرو هست!

من اگه پدرشوهرم به پسر بزرگش بیشتر بده قطعا ناراحت میشم مثل هرکسی 

اما محاله چیزی بگم چون مال خودشه اختیارشو داره

کاملا بی ربط هستش...کسی که می تونه اعتراض کنه فرزند اون خانوادست نه عروس.

آره دقیقا باید شوهرش رو تحریک کنه بندازه به جونتون ولی داره خودش رو خراب میکنه، خیلی سادس بیچاره 😄

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
موافق نیستم باهاتون توی همه زندگیا پسر به تنهایی خرج دهنده نیست و عرف همه خانواده ها این نیست که بگی ...

منم گفتم نمیشه ک بری به پدرشوهر چیزی بگی

ولی درکل فرق گزاشتن بین بچه ها اصلا چیز جالبی نیست و نتیجه فقط دشمن شدنشون باهمه

آره دقیقا باید شوهرش رو تحریک کنه بندازه به جونتون ولی داره خودش رو خراب میکنه، خیلی سادس بیچاره 😄

آره واقعا ساده و بیچارست که تو چیزی که بهش مربوط نیست دخالت می کنه

😅

نه عزیزم هرچی داده به اونم دادهولی علاوه بر خونه به من جهیزیه هم میدن ایشون ترش کردهالان پدر من بیاد ...

نه اگه اینطوریه پس عدالت رعایت شده

دنبال هیچکس ندوید،آدمهایی که همودوست دارندکنارهم راه می روند..
منم سره جهیزیه دارم اینو تجربه می کنم به مامانم میگم میخوای یه دور وسایل اینم نو کنیم بلکه دست از سر ...

غلط کرده محلش نذار از قصد بیار جلو چشش تا از کاسه دراد 

باباش نو کنه به شما چه

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️