2777
2789
عنوان

من بی جونم یا همه همینجورن

171 بازدید | 5 پست

بچها من تالاسمی مینورم بعد دوتا بچه دارم کارشوهرم جوریه ک چند ماه پیشمون نی ک مم دگه لاغر میشم از خستگی و ضعف وقتیم هس باز کارای دیگه داره بقول خودش میگه من زمان مرخصیمم باید دوَشغله باشم خلاصه ک چند ماهی ک هستم نیس خونه امرور ک بدتر وقتی بیاد میگه خستم همش بچهارو من نگه میدارم الان جیغ زدم سرش،خستم اونم میگه تالاسمی هستی ضعیفی یخاطر همینه اخه چ ربطی داره ینی من یساعت نی بگم بچها با باباشونن سرم خلوت شه دلم خوش بود ب اخرشبا ک بچها میخابن تنهایی خلوت کنم اونم خودم نمیدونم چطور خوابم میبره بازم شکرش خدا بچهامو سربلند و سالم کن

به خوشی بیای دلبرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم کم خونی دارم دوتابچه دارم انواع واقسام مریضیهارودارم روزی ۲۰تاقرص میخورم باانواع واقسام عوارض ولی چه میشه کردمردا شعورندارن بعضی وقتاازخستگی زیادمیزنم زیرگریه یافشارم بالامیره شوهرم میدونه از سروکله زدن بابچه وکارزیاداینحوری میشم ولی اهمیت نمیده اصلاوقتی برای من وبچه هاش نمیذاره حتی یه روز درهفته خونه نیست 🥺

من کم خونی ندارم

ولی همیشه خسته و بی انرژی هستم

خودم فکر می کنم دلیلش مربوط به خوابم باشه 

من از وقتی میخوابم تا بیدار بشم دائم خواب میبینم و عملا موقعی که خوابم باز استراحت ندارم و این موضوع خیلی اذیتم میکنه

آرزو به دلم مونده نیم ساعت بخوابم ولی خواب نبینم.....نمیشه که نمیشه 😢