2777
2789
برات مهریه اصلا مهم نیست؟حق و حقوقم نمیخوای؟

مهریه برام مهم نیست، شاید خودم بخوام کمتر باشه حتی

ولی ممکنه حق و حقوق رو بخوام

بستگی به ادمش داره

وزن اولیه:95.400💙هدف اول:90 ✅💛 هدف دوم:85💚 هدف سوم:77💗وزن فعلی:87.500💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو قباله من نصف خونه نوشته شده مهریه بزارم اجرا میتونم خونه رو هم بگیرن یا نه؟رسمی تو سیستم ثبت نشده ...

ببین عزیزم من اطلاع چندانی ندارم اما بله اگه تو قباله نوشته شده باشه فک میکنم بشه با مهریه اجرا گذاشتن اموال توقیف میشه بعد دادگاه تصمیم میگیره چی بهتون بده البته اگه همسرتون مایملاک رو به نام خانواده نکنه اینجوری کار سخت نیشه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

من اگر باشم یدونه سکه هم نمیگیرم ولی همه حقوقمو میگیرم

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

تو قباله من نصف خونه نوشته شده مهریه بزارم اجرا میتونم خونه رو هم بگیرن یا نه؟رسمی تو سیستم ثبت نشده ...

مشخصات ملک نوشته شده؟ صاحب ملک امضاکرده؟؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

قبول نکنیااااااااااااااااااااااااا به هیچ وجه چند سال پیش من یه همچین اشتباهی کردم  چهارده تا سکه رو قبول کردم سر دو سال نشده بعد از عقدم فیل آقا یاد هندوستان کرد و رفت با یکی دیگه آشنا شد و یه ماه به عروسیمون مونده اومد گفت نمی خوامت می خوام طلاقت بدم بیا اینم چهارده تا سکه ات 

♥️متاسفم♥️ منو ببخش ♥️ دوستت دارم♥️ مچکرم♥️

قدیما بود نه ولی الان چون قیمت سکه و طلا نسبت به بقیه وسایل نجومی رفته بالا قیمت ده تا سکه میشه پونصد میلیون که مبلغ قابل توجهی هست

برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react = ارتباط با من در تل @gutyuvasi