2777
2789
عنوان

دعا نویس باهام لاس زد 😭💔فهمید بچه هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تلفنی زنگ زدم بهم گفتتو سنت کمه دیونه نشو دختر بعد گفت اسم مامانت بهم میگی گفتم نه گفتم من خیلی زشتم ...

بیشتر خودت لاس زدی باهاش که😂اسم مادرتو پرسید دعا بزنه برات باهاش دوست شی

به این دعا نویسا اعتماد نکنید یه بار یه زنه رو به بهونه دعا کردن لخت خوابوند رو میز

🤣🤣🤣خاکبر سرم 

- دارای یک نومزد که بعد از کلی سختی وراه دور به هم رسیدیم 🤍🥺•           ﮼دلخوشیم‌تویی‌میون‌این‌همه‌دل‌مردگی :)" 𝓗♥️🌱                                                             آدونتاسaduantas.احساس‌بی‌قراری‌وناامنی‌به‌خاطرآدم‌هاومکان‌های غریبه و ناآشنا✨️🪴. 

تلفنی زنگ زدم بهم گفتتو سنت کمه دیونه نشو دختر بعد گفت اسم مامانت بهم میگی گفتم نه گفتم من خیلی زشتم ...

ببخشید خندم گرفت😂😂

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

یا خدا یا نرو یا میری پیش دعا نویس خانم برو

دعا نویس های خانم همشون چرتن...یک زن نمیتونه دعا نویس باشه.... 

چون زن از لحاظ بدنی و قوای جسمی در توانش نیست با اجنه ارتباط برقرار کنه بدنش ضعیفه...

اجنه مرد رو از پا در میارن چه برسه ب زن !

پزشکی زاهدان نیم سال دومفکر کنم فقط خواجه حافظ نفهمید😂

تبریک میگم، به نظرت از الان بخونم شانس دارم برای دارو حتی ازاد و تعهدی فیزیو هم بیارم خوبه

اخه دیسک کمر گرفتم یهو و...