2777
2789
عنوان

کیا در کنار دانشجویی کار هم میکنن❓️من که دیگه نمیکشم🥲😑

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 20 پست
ماه اول همینه از ماه دیگه راه می‌افتی فعلا تحمل کن

آخه این کم خوابیه که قرار نیست جبران شه...کلا کیفیت روز و درس خوندن و همه چیم تغییر کرده

من باید میرفتم...با قطاری که برام‌ آخرین گلوله‌یِ آخرین خشاب بود...🩶🖤
آخه این کم خوابیه که قرار نیست جبران شه...کلا کیفیت روز و درس خوندن و همه چیم تغییر کرده

نگران نباش عادت میکنی  مشکل اینه کار و دانشگاه رو باهم شروع کردی  ی دفعه از بچه مدرسه ای یا دختر خونه شدی خانم دانشجوی شاغل  این ترم رو تحمل کن ترم بعد انتخاب واحد دست خودته سبک تر بردار یا ساعتای مناسب تر  اینطوری به استراحت میرسی  چیزی نمونده نهایت ۴۰ روز  بعدش فرجه و امتحان بعدم حدود اسفند کلاسای تق ولق تا ۲۰ فروردین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا چرا؟

از نظرشون دانشجوی شاغل تمرکز نداره و به درد نمیخوره و باید فقط به درس و پایان نامه برسه و در اختیار استاد باشه

من دلم میخواس تو پژوهشکده دانشگاهمون کار کنم،روزی ۳ ساعتم بود،بهم گف بیخود😐اونجا ببینمت کلاهمون میره تو هم.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
از نظرشون دانشجوی شاغل تمرکز نداره و به درد نمیخوره و باید فقط به درس و پایان نامه برسه و در اختیار ...

چه  استاد رو مخی😑

رشتت چیه؟

کار آنلاین بگیر اگه دوس داری

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

نگران نباش عادت میکنی مشکل اینه کار و دانشگاه رو باهم شروع کردی ی دفعه از بچه مدرسه ای یا دختر خون ...

امیدوارم همینجور که گفتید عادت کنم به این سبک زندگی جدیدم🫠

من باید میرفتم...با قطاری که برام‌ آخرین گلوله‌یِ آخرین خشاب بود...🩶🖤
چه استاد رو مخی😑رشتت چیه؟کار آنلاین بگیر اگه دوس داری

مکانیکم

ارشد

کار پروژه ای آره چن بار تو لینکدین گرفتم و انجام دادم

ولی کار تو پژوهشکده رو واقعا دوست داشتم

که خب استاد با خاک یکسانم کرد🤣

بعد آخه ما تو دانشگاهمون واقعا برنامه منظم نداریم.یعنی با این استادا نمیتونی هم شاغل باشی.مثلا همین استادم ترم پیش یهو وسط روز بهم زنگ زد گف بیا دانشگاه تهران دفاع ببین.من داورم‌.

حالا جلسه کی بود؟۴۰ دیقه بعدش😂

من فقط بدو بدو دوییدم تا ایستگاه مترو که یه جوری خودمو برسونم.اگه نمیرفتم صد تا چیز بارم میکرد‌ میگف بی توجهی تنبلی....

تازه الانم سه روزه باهام قهر کرده.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨