2777
2789

*من از ژیلت استفاده میکنم ولی بخدا دیوانه شدم بعد ۳ روز درمیاد و اینکه پوستم سیاه و زشت میشه

*بعد ی مدت صمع عربی خریدم عسلی اطلس عالی بود قشنگ از ریشه می‌کند بدون درد گفتم ازاین ب بعد ازهمین..

سری بعد ک صمع عربی آلوئه ورا خریدم اشغال بود  همه جا کثیف.. انداختم سطل زباله

*موم هم خیلی چتدشه همه جا ب چسب و کثافت کاری داده میشه

* نوره دیدم بعضیا تونی نی سایت میزنن ولی میگن بوی خیلی افتصاحی داره منم با مامان بابام زندگی میکنم زشته بوش توخونه بپیچه

* وکس هم گرم استفاده میشه پوست و پیر میکنه

😭😭😭😭 چیکارکنم من

مردها توتاپیکم نیان مردها درخواست ندن مردا بام حرف نزنن مردها پست هامو لایک نکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعدش ک موم زدی روشن شد پوستت؟

موم اوق نه اصلا ی لایه ی چسبناک بست روی پوستم مثل شکر همه جا ب کثافت داده شد...

ولی ی چیزی بود هیچ وقت در تمام زندگیم فراموشش نمیکنم دیگه ازش پیدا نکردم...

موم عربی فوری پد دار بدون نیاز ب گرم کردن....همین اسمش بود ی رنگ قرمز قشنگی هم داشت با ی جعبه ی مربعی...

پوستم عین برف شد منی ک گندمیم تا دوماه ی تار مو در نیومد ولی ازاونا دیگه پیدا نکردم

مردها توتاپیکم نیان مردها درخواست ندن مردا بام حرف نزنن مردها پست هامو لایک نکنن

بعدش ک موم زدی روشن شد پوستت؟

البته من مطمینم اسمش صمغ عربی فوری بود...

ولی هر مغازه ای هم رفتم دنبالش گفتم صمع عربی میخوام مسخره کردن گفتن صمع پد نداره اون موم بوده....

بعدم ازاین صمع های ایرانی اطلس ب من عالی کردن ک باید با دستت بکنی ناخنم درد می‌گرفت بعد هربار استفاده

من نوره استفاده میکنمتو اتاقم کارمو انجام میدم، درمو میبندمبوش نمیپیچه به جاهای دیگه

بجز بوش باگ های دیگه هم داره...

ی خانمی تو نی نی سایت تو ی پست گفت از ته نمیزنه سیخ سیخی میکنه پستش ۵۸ تالایک خورد

بجز بوش باگ های دیگه هم داره...ی خانمی تو نی نی سایت تو ی پست گفت از ته نمیزنه سیخ سیخی میکنه پستش ۵ ...

اره، اگه موها خیلی ضخیم باشه، از ته نمیسوزونه

ولی تیغ تیغی نمیشه🤔

داخل حموم، آروم سنگ پا میکشم، چون یه سری موها با کاردک برداشته نمیشن

متوجه شدم شناساییم کردی😉، سوتی دادی😄

اره، اگه موها خیلی ضخیم باشه، از ته نمیسوزونهولی تیغ تیغی نمیشه🤔داخل حموم، آروم سنگ پا میکشم، چون ی ...

خب خودتم حس نمیکنی یکم کثیف کاری داره...من ی مدت از ی جعه ی سبز رنگ ک اسمش پاک بود موبر میزدم بووی چته فاضلاب میداد...

تو اون ده دقه ای ک صب میکردی کار خودشو بکنه ده بار میزدم سرمو ب کاشی های حموم ک این چ کاری بود 😐